Magasinet M!

Kvinde afslører, hvordan denne app gjorde hende afhængig af sexorgier

Du har måske hørt om app'en 3nder. En app, hvor brugerne som minimum er ude efter en trekant. Nu åbner en kvinde op for, hvordan app'en nærmest gjorde hende afhængig - på den gode måde - af orgie-sex, da hun boede i New York.3nder (udtales Thrinder). En app, der endnu ikke har mange brugere her i Danmark (hvilket ifølge os er en skam). Men tager du over Atlanterhavet og rammer byen, der aldrig sover, bliver den brugt i flæng.

Det fortæller den 27-årige engelske kunst-studerende Melissa (ikke hendes rigtige navn) i et blogindlæg ifølge avisen The Mirror. Hun begyndte at bruge app'en, da hun studerede et semester i New York fra august til december sidste år. Ifølge Melissa kan unge ikke få nok af app'en derovre.

"I starten var jeg nybegynder, så jeg startede med at møde single-fyre så som Matt, en Harvard-uddannet IT-iværksætter fra Upper East Side Manhattan og hans børsmæglerven Andre. De var begge straight, og vi havde planlagt en firkant med min veninde, som besøgte mig fra England," skriver Melissa.

Men veninden blev nervøs og fik kolde fødder før mødet, så Melissa mødte drengene alene.

"Det var en fantastisk og frigjort oplevelse, som åbnede op for andre muligheder i forhold til at få min nysgerrighed tilfredsstillet - eksempelvis som at gå i seng med kvinder. Matt havde arvet sin families formue og elskede at være vært for sprut-orgier på luksushoteller på Manhattan som fx The Standard," skriver Melissa.

ANNONCE
Kvinde afslører, hvordan denne app gjorde hende afhængig af sexorgier

Efter noget tid blev Melissa et "prominent" medlem af 3nder-fællsskabet. Hun blev kendt som en 'enhjørninge'-bruger - et kaldenavn, der bliver givet til kvinder, som elsker at tage del i gruppesex, fordi kvindelige deltagere i gruppesex er et sjældent fund.

Til New York Post tilføjer hun:

"Den bedste oplevelse havde jeg, da jeg deltog i et orgie på The Doubletree i Chelsea (et Hilton-hotel på Manhattan, red.), hvor vi havde en sekskant - fire kvinder og to mænd. Jeg hjalp Matt med at arrangere et bord med vin og vodka for at få folk i den rette stemning, og så gik vi ellers i gang."

"Jeg havde kun sex med Andre, men deltog i en masse forspil med de andre kvinder. Alle havde gode kroppe og var super skarpe. De var alle professionelle som mig - en kunsthistoriker, en grafisk kunstner og en webdesigner for eksempel. Det føltes spændende at bryde med konventionerne og bare have sex med dem, som vi havde lyst til," forsætter Melissa.

Efter at være vendt tilbage til London har Melissa haft svært ved fortsat at bruge 3nder-app'en. Hun har prøvet på det, men hævder, at de i London, som arrangerer gruppesex, er nogle vanvittigt 'creepy' personer.

Nu har Melissa fået en kæreste, men vil ikke have noget imod fortsat at bruge 3nder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt