Magasinet M!

Kvinde er klar til at flytte efter hun finder det frækkeste postnummer i verden

Ville du flytte bare for at kunne få det frækkeste postnummer i byen?

Vi kan altså sammen huske dengang i folkeskolen, hvor man fik stukket en lommeregner i hænderne, og det første man gjorde, var at skrive 80085, for derefter at vende den på hovedet og se det frække ord, der blev dannet.

Nu har en canadisk radiovært fundet det ultimative postnummer, som faktisk fik hende til at overveje at flytte, det skriver Mirror.

Christy Farrell, der er morgenvært på Jack 96.9 i Vancouver, lavede en joke med sin medvært Fraser Tuff ved at sige, at hun overvejede at flytte til Delta, et område syd for Vancouver i British Columbia, hvor de begge bor og arbejder.

Efter otte år som kolleger blev Fraser overrasket over denne pludselige udmelding.

Det frækkeste postnummer for kvinder

Men da Christy afslørede årsagen til sin potentielle flytning, kunne Fraser ikke stoppe med at grine.

I en video, der har fået mere end 30.000 likes, forklarede Christy: "Så jeg har besluttet at flytte til Delta, så jeg kan få dette postnummer."

Hun viste derefter Fraser et screenshot fra et opslag på Reddit, der angiveligt viste "det bedste postnummer i hele Canada."

Billedet viste en pakke med postkoden V4G 1NA, som, når den udtales højt, lyder som ordet "vagina."

Det frækkeste postnummer for mænd

Frasers umiddelbare reaktion var et simpelt "åh", før han brød ud i latter.

Seerne fandt også joken morsom og fyldte kommentarerne på Facebook med deres tanker, hvor de også delte andre humoristiske postnumre, de var stødt på.

En person jokede: "Jeg er enig. Godt træk for hende og hendes vagina," mens en anden tilføjede: "Postkoden P3N1S5 er fra min hjemby."

En bruger morede sig med kommentaren: "Giver en helt ny betydning til at sige til postbuddet 'bare smid det i min boks.'"

Desværre for Christy tilhører den eftertragtede postnummer et industriområde. En kommentator forklarede:

"Jeg bor i Delta. Desværre er den postnummer i et industriområde uden boliger."

En anden person skrev: "Det er et tape- og klæbemiddel-lager. Jeg plejede at arbejde for et kunstforsyningslager i Vancouver og så det på en forsendelse, og jeg blev fuldstændig forbløffet."

Du kan se videoen på Facebook her 

ANNONCE
Del

Seneste nyt