Magasinet M!

Kvinde indlagt efter sexlegetøj satte sig fast - i røven

Efter en hed omgang sex med kæresten kunne en engelsk kvinde ikke få dildoen ud igen. Dildoen måtte i sidste ende opereres ud.Kvinde indlagt efter sexlegetøj satte sig fast - i røven

Det er ikke kun frækt at lege med sexlegetøj i sengen - det kan også gå hen at blive ganske farligt. Det måtte et par fra Liverpool-området i England for nyligt sande. 

En dildo havde nemlig under seancen sneget sig så langt op i Emma Phillips' numse, at den ikke var til at få ud igen, skriver TheLADbible.

- Vi kiggede rundt i sengen for at se, om den var faldet ud, siger den 24-årige kvinde og fortsætter:

- Når jeg lænede mig fremover, kunne jeg mærke den vibrere - den sad dybt inde.

Parret prøvede ellers både med en gaffel og en grill-tang for at få dildoen ud, men den var altså ikke til at få ud igen. Efter en times forsøg valgte de den eneste og sidste udvej, da de ikke selv var i stand til at køre bil, da de havde drukket: At ringe efter en ambulance og dele den pinlige historie med lægerne. 

På hospitalet tog lægerne røntgenbilleder (som vi gerne vil se) for at finde ud af, hvor dildoen var. Herefter blev hun opereret, og dildoen kom til sidst ud. Lægerne kunne sagtens se det sjove i det og spurgte sågar Emma, om hun ville beholde dildoen for fremtidig fornøjelse. Et tilbud, hun dog afslog.

Herefter valgte hun at stå frem med sin historie for at gøre opmærksom på, at man skal være forsigtig, når man leger med sexlegetøj i sengen. Både Emma og hendes kæreste, Lee, kan dog sagtens more sig over historien den dag i dag.

- Lee har ikke fået ar på sjælen over episoden. Han synes bare, det er sjovt. Jeg synes, at han også burde have stukket en op i numsen for at tage en for holdet, siger Emma afslutningsvist.

Og med den kommentar, vil vi blot slutte af med et par billeder fra det pinlige hospitalsbesøg herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt