Magasinet M!

Kvindelig blogger: De mange fordele ved at dyrke analsex

MissGrey blogger om fordelene ved at spice sexlivet lidt op!Leveret af: Miss Vanilla, blogger hos Missgrey.dk

Udover at mange mænd lider af en kronisk fascination og betagelse af det, der udgør kvindens bagparti, og at mange kvinder ihærdigt forsøger at lede og lokke dem til mere behagelige (og knap så fascinerende) steder på deres krop - så er der bare et eller andet specielt ved det der analsex.

Vi kender alle sammen de lettere ubehagelige ulemper, der kan være. Dem gider vi slet ikke snakke om. Lad os fokusere lidt mere på, hvorfor DU skal dyrke mere analsex.

ANNONCE

Analsex redder sexlivet!

Eller det er måske lige langt nok skudt. Men i hvert fald, så har jeg efterhånden en hel del analsex-erfaring, som jeg rigtig gerne vil dele med jer. Og nej, det er ikke mine pølle-historier, de har en hel kategori for sig selv.

Men jeg vil derimod snakke lidt om, hvad der egentligt er så (skide) fedt ved analsex, og hvor mange fordele, der kan være ved lige netop denne sexaktivitet.

Jeg har før på Missgrey snakket lidt om hvordan analsex kan symbolisere jeres fælles seksuelle udvikling. Men der er også et utal af mange andre og fascinerende fordele ved lidt bag-pumperi.

Miss Vanilla undrer sig: Hvorfor dyrker I ikke analsex?

ANNONCE

"Endnu en gang, så redder analsex dig"

Fordelene ved analsex

1. Du bliver ikke gravid

Først og fremmest, så bliver vi nødt til at erkende fordelen ved at baby-making ikke kan foregå her. Bruger I ikke prævention? (Fy-fy). Jamen så smut du bare en tur om bagi, her er der absolut ingen konsekvenser for sådan en dårlig beslutning. I hvert fald ikke fra et biologisk perspektiv. Sexsygdomme og kønssygdomme er en helt anden sag, og husk at blive tjekket – og spørg altid din partner først.

2. Menstruation er ikke en hindring

Derudover, så bliver jeg altså nødt til at smide det røde kort. Fordi nogle gange, som kvinde, så er det bare super nederen ikke at kunne ”Hanky-Panky” med sin partner, bare fordi der er en lind strøm af blodigt sekret, der er i vejen (menstruation). Det problem er der slet ikke i hul nummer 2, og det synes jeg helt sikkert, vi bliver nødt til at anderkende.

ANNONCE

3. Du er strammere bagi

Går du også rundt og spekulerer på, om fisseletten er blevet lidt udvidet med årene, lidt halvslidt eller bare af en lidt slappere variant? Så frygt ej, endnu en gang så redder analsex dig.

Fordi omme bagi, der bliver du ikke rigtig slappere. Det kan dog også føles en hel del anderledes for din mand, men det er en anden snak. Faktisk er du virkelig stram omme bagi. Så hvis forhaven er ved at være en smule slidt, kan jeg varmt anbefale at smutte en gang om i baghaven.

Og hvad så egentligt med de der mænd?

Nu har jeg jo snakket varmt og længe om fordelene ved analsex, mens den måske største fordel har været sat en smule i baggrunden. 

Læs også: Sjov analsex for begyndere – kom igang

ANNONCE

"Har du aldrig smagt det, så kan du ikke sige, at du ikke kan lide det"

Jeg mener det helt seriøst, når jeg siger, at min mand nærmest følte en sejr og en succesoplevelse, da vi havde dyrket analsex for første gang. Nu har det aldrig rigtigt været en grænse for mig seksuelt at dyrke analsex. Men jeg ved det er for mange.

Men generelt så lever jeg også lidt efter ordsproget: ”Har du aldrig smagt det, så kan du ikke sige, at du ikke kan lide det”. Så derfor opfordrer jeg personligt alle til at eksperimentere mere i sexlivet.

Det kan kun bringe dig tættere på din partner.

Analsex er meget intimt. Det kræver tålmodighed, rolige hænder og så kræver det en del tillid. Jeg ville aldrig dyrke det med en, jeg ikke stolede på. Så jeg er overbevist om, at den største fordel for mig, har været hvor meget det egentligt har bragt mig tættere på min kæreste. Og ikke som at det er analsex, der har gjort det. Men den fælles oplevelse at afprøve og udforske noget nyt seksuelt sammen.

Jeg håber I nød at læse med. Få mange flere indlæg så besøg Missgrey.dk! Husk du også altid kan sende mig en mail på: [email protected]

Much Love

Miss Vanilla

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce