Magasinet M!

Kvindelig MMA-kæmper laver flabet sejrsdans ved at twerke i ansigtet på sin modstander

Sådan kan man også fejre en sejr?

Der findes mange måder at fejre en sejr på - men at håne sin modstander er sjældent noget, der falder i god jord hos fans, uanset sportsgren.

Ikke desto mindre blev et flabet twerk-show fremvist i løbet af weekenden. 

Det er nemlig ikke kun slag og spark, der skaber opmærksomhed i MMA-verdenen lige for tiden. Den argentinske kæmper Ailin Perez sørgede for, at ingen glemte hendes sejr, da hun valgte en ganske uortodoks måde at fejre på – ved at twerke i ansigtet på sin modstander, Darya Zheleznyakova, efter kampen.

Kampen fandt sted ved UFC Paris, hvor Perez, trods problemer med at ramme sin vægtklasse dagen før, formåede at tage sejren hjem i første runde. Med en imponerende head-and-arm choke submission sikrede hun sig en overlegen sejr, men det var hendes fejring, der stjal overskrifterne. I stedet for en traditionel jubel vendte Perez sig om og begyndte at twerke, mens Zheleznyakova stadig var ved at komme sig efter nederlaget.

Og vi snakker altså ikke bare en twerk-rutine ud til publikum - numsen blev vendt løbende, så den pegede direkte i hovedet på modstanderen.

Perez’ gestus har delt vandene blandt fans. Mens nogle ser det som en del af underholdningen i en sport, hvor showmanship ofte spiller en stor rolle, mener andre, at hendes twerk var respektløst og unødvendigt.

Zheleznyakova tog dog episoden med ro og gik blot tilbage til sin hjørne uden at reagere på den provokerende dans.

Den flamboyante fejring kommer efter en følelsesladet optakt til kampen, hvor Perez havde problemer med at nå vægtgrænsen på 136 pund i bantamvægt-klassen. På trods af at have været 0,5 pund for tung og mistet 20 % af sin kampindtægt, formåede hun at vende situationen til sin fordel i oktagonen.

Tjek fejringen ud herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt