Magasinet M!

Lea er Ugens Instababe: "Jeg håber ikke, de så det var mig i den bil på den græsmark!"

Sig hej til Lea - lærervikaren fra dine drømme! Hun ret selv ret tilfreds med sit eksotiske udseende - og det kan vi sagtens forstå. Se hendes galleri lige her!

Lea er Ugens Instababe: "Jeg håber ikke, de så det var mig i den bil på den græsmark!"

Glad og klar til at få huen på om bare 5 dage!???? #student2016 #student

A post shared by Lea Kronborg (@leakronborgs) on Jun 16, 2016 at 10:20am PDT

Navn: Lea Kronborg Hansen

Alder: 21

Bopæl: Kalundborg

Beskæftigelse: Vikar i en folkeskole og en SFO

Status: Single

Instagram: leakronborgs

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på jakobfl@benjamin.dk. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe Cecilie, så klik her.

?????

A post shared by Lea Kronborg (@leakronborgs) on Apr 17, 2014 at 9:28am PDT

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe - hvordan føles det?

Blev meget overrasket. Tager det helt klart som et kæmpe kompliment!

Så blev der sagt farvel til Asien og et glædeligt hej til Aussie! ????? - Og i skal da ikke snydes for det obligatoriske koalabillede? #lonepine #backpacking

A post shared by Lea Kronborg (@leakronborgs) on Feb 15, 2017 at 5:44am PST

ANNONCE

Hvad laver du til daglig?

Jeg blev student i sommer og holder derfor et sabbatår. De seneste par måneder har jeg rejst rundt som backpacker i Thailand, Vietnam og Australien med en af mine bedste veninder, så det har været min hverdag det seneste stykke tid. 

Nu vender vi snart snuderne hjemad, hvor jeg arbejder rigtig meget på mine vikarjobs, træner og er sammen med mine dejlige veninder.

#tbt #selfie #godweekend ?

A post shared by Lea Kronborg (@leakronborgs) on Sep 14, 2014 at 9:42am PDT

ANNONCE

Kan du beskrive dig selv med tre ord?

Temperamentfuld, følsom og loyal.

12 i mundtlig matematik?? Hvilket selvfølgelig skal fejres senere med damerne fra 2.y??? #aldrigmerematematik

A post shared by Lea Kronborg (@leakronborgs) on Jun 9, 2015 at 7:51am PDT

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Mine veninder driller mig tit med, hvor chokerede de blev over min væremåde og sorte humor, efter de lærte mig at kende. De havde vist regnet med, at jeg var lidt mere fin på den, end jeg faktisk er, hvis man kan sige det sådan. Jeg blamer dem dog ikke - mit såkaldte "resting bitchface" kan narre hvem som helst, haha! ;-)

@astridbdahl din ? #klassefest

A post shared by Lea Kronborg (@leakronborgs) on Jul 7, 2015 at 11:53am PDT

ANNONCE

Hvad skal man gøre for at score dig?

Få mig til at grine! Elsker et godt grin og lidt selvironi. Generelt, så bare vær dig selv, og hvis det er i byen og du er god til at danse, så hold dig endelig ikke tilbage - det er pisse charmerende!

Havde en fantastisk aften med pigerne igår! ?? #18års

A post shared by Lea Kronborg (@leakronborgs) on Aug 23, 2015 at 8:25am PDT

ANNONCE

Hvad er du mest tilfreds med ved dig selv?

Det jeg er mest tilfreds med, må nok være mit lidt eksotiske udseende trods mine meget kartoffeldanske gener.

Tilbage til den virkelig verden imorgen??? #sommer2015

A post shared by Lea Kronborg (@leakronborgs) on Aug 16, 2015 at 3:25am PDT

Hvordan synes du, at den perfekte date skal være?

Har faktisk aldrig været på date før, men skulle jeg på en date, ville det nok handle mere om personen og kemien, og ikke så meget selve aktiviteten. Dog er god mad og vin altid et godt udgangspunkt for en dejlig aften og en god samtale :-)

Eeeeelsker Kenya!?? #Kenya #studietur #3y

A post shared by Lea Kronborg (@leakronborgs) on Sep 27, 2015 at 11:28am PDT

ANNONCE

Hvad er det mest akavede, en fyr har sagt til dig i byen?

Har engang fået afsluttet et kys med kommentaren, "du smager godt". Det var super akavet!

Kom så, sommer!?????? #student2016

A post shared by Lea Kronborg (@leakronborgs) on Mar 2, 2016 at 9:03am PST

Hvad burde alle mænd vide?

Hvis bare alle mænd vidste, hvor nemt det er at gøre en kvinde glad. En SMS, et kompliment eller et klap i røven i ny og næ - mere skal der ofte ikke til. Vis nærvær i de små ting, så har du vundet på alle punkter.

#læseferie ?? Under 1 måned til at jeg, og en masse andre dejlige mennesker, står med huen på hovedet! ??? #student2016 #kalundborggym

A post shared by Lea Kronborg (@leakronborgs) on May 29, 2016 at 3:53am PDT

ANNONCE

Når det kommer til sex, hvad er så det vildeste, sjoveste eller mest akavede, du har prøvet? 

Har engang prøvet at min venindes forældre gik forbi, mens min ekskæreste og jeg "hyggede" os i en bil på en offentlig græsmark. Håber stadig den dag i dag, at de ikke så, at det var mig, men hvis de gjorde, har de da været søde ikke at nævne det, haha!

Forelsket i dette sted ???#aussie #backpacking #fraserisland

Et opslag delt af Lea Kronborg (@leakronborgs) den 23. Feb 2017 kl. 3:32 PST

ANNONCE

"Ugens spørgsmål": Du har fortalt at du pt. befinder dig i Australien, hvad laver du der, og hvad er det vildeste/sjoveste/fedeste I har oplevet indtil videre? Og hvis du kunne vælge, hvilket som helst sted i verden, hvor ville du så rejse hen?

Uha, den er svær. Det er rigtigt, at jeg pt. befinder mig i Australien. En veninde og jeg fik spontant lyst til at rejse, og på 2 måneder fik vi stablet denne rejse på benene. Vi har som sagt også været i Asien i 1,5 måneds tid. Det vi laver, er at nyde livet ;-) Turen er ved at være slut, men vores mål har egentligt bare været at opleve så meget som muligt, have det mega sjovt og gøre lige præcis det, vi havde allermest lyst til.

Man oplever helt vildt mange utrolige ting når man rejser i længere tid! Men en helt speciel oplevelse var eksempelvis, da vi i Vietnam vandrede alene rundt i Bach Ma National Park, som er et 1500m højt bjerg. Her klatrede vi ud på spidsen af et vandfald. Vi skulle krydse vandfaldet, hvor strømmen var temmelig stærk, og følelsen af at være helt alene ude i junglen var for vild!

At surfe for første gang var også mega cool, og det gav det vildeste rush, når man fangede en bølge og susede ind mod stranden. Ellers er det også bare sindssygt at opleve den der helt specielle backpacker-vibe, som man især møder i Australien. Byron Bay var eksempelvis et helt unikt sted, som jeg aldrig glemmer - en nat efter en bytur, sad vi i en flok på stranden og spillede guitar og trommer, indtil solen stod op. Der er en eller anden romantisk og samtidig crazy stemning blandt os rejsende, som gør, at du møder de vildeste personligheder!

Hvis jeg kunne rejse hvorhen jeg ville, så ville jeg rejse til Argentina og opleve det sted, hvor min mormor boede i en årrække som ung. Jeg ville opsøge de folk, hun boede hos og se de steder, hun så. Jeg nåede desværre ikke at gøre det sammen med hende, men det er helt klart stadig en stor drøm for mig.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE