M!

Lego-tapen er en genial opfindelse med masser af muligheder

Vi har fundet 5 lirede Lego-sager til samlingen.

NIMUNO LOOPS - LEGO TAPE

Lego sætter gang i fantasien, men du er alligevel begrænset af tyngdekraften i legen. Det laver Nimuno Loops - Lego tape nu om på, for her kan du klistre det noprede mønster på hvad som helst og derefter fæste Lego efter behov. Så er der pludselig ingen grænser for fantasien.

SE MERE HER

LEGO STRIP CLUB

Det er måske ikke helt i Lego-ånden at få en lapdance på stripklubben Foxy Blox, så det her er ikke ligefrem legetøj til ungerne, men nok mere til det indre legebarn, der gemmer sig i voksne mænd. Det har vi jo alle sammen. 

Lego-tapen er en genial opfindelse med masser af muligheder

Det speciallavede sæt klodser indeholder lirede detaljer som fungerende LED-lys, stripperstang og skilt, mens der desuden er over 80 klistermærker med zebra-beklædning og dollarsedler til at kaste efter stripperne.

Og du får selvfølgelig fire minifigs til at fuldende stemningen med to strippere, en DJ og en mandlig Chippendale - hvis du svinger den vej. Gæsterne må du selv levere, men det bliver vist heller ikke noget problem.

SE MERE HER

LEGO TECHNIC BUCKET WHEEL EXCAVATOR

Det er kun fantasien, der sætter grænser for dine Lego-projekter, og med Lego Technic Bucket Wheel Excavator kan du virkelig drømme stort. 

Lego-tapen er en genial opfindelse med masser af muligheder

Med 3.900 forskellige dele og en størrelse på 60 centimeter i højden og 40 centimeter i længden i færdigbygget tilstand, er det nemlig deres største sæt indtil videre. Altså indtil der kommer noget større, selvfølgelig. 

Og hvis du efter lang tid begynder at kede dig med gravemaskinen, kan du desuden skille den ad og samle et enormt bearbejdningsanlæg i stedet. Hvis du vil have begge dele, koster det to sæt.

SE MERE HER

LEGO BUILD-A-BRICK CUP

Med hensyn til komforten i hånden, fejler Lego-kruset fælt med de skarpe hjørner, men til gengæld er nørd-faktoren hamret helt i vejret, for du kan fyre klodser og minifigurer direkte på overfladen. Det giver da noget at lave, mens du kværner morgenkaffen.

Lego-tapen er en genial opfindelse med masser af muligheder

Der er plads til 350 ml. i kruset, og det er selvfølgelig lavet af plastik som klodserne, så du skal nok lige passe på med at smide det i opvaskemaskinen, hvis du vil undgå at omsmelte det til en ubrugelig klump. Ja, det er lidt ærgerligt, men du bliver sgu nødt til at ordne opvasken med hænderne.

SE MERE HER

THE SIMPSONS LEGO KWIK-E-MART

Det er nørdede sager, når LEGO fører The Simpsons ud i virkeligheden med klodser, men det er også sygt gennemført, så det medfører naturligvis bare en ordentlig bunke respekt. Og nu har de så lige offentliggjort deres version af Kwik-E-Mart.

Lego-tapen er en genial opfindelse med masser af muligheder

Der er virkelig tænkt på det hele med minifigurer af Apu, politichef Wiggum, Snake, Homer, Bart og Marge, og de 2.179 dele i æsken inkluderer lækkerier som donuts og selvfølgelig en Squichee-maskine. Jeps, der mangler ikke noget.

SE MERE HER

Del