Magasinet M!

Lenovo Smart Clock: Vækkeur med indbygget Google Assistant højttaler

Mere sexet end ved første øjekast

Lige umiddelbart er det sådan set ret svært, at blive begejstret over et vækkeur. Men så alligevel.

I hvert fald er det nye "vækkeur" fra Lenovo, en anderledes lækker omgang teknik. 

Uret der blev afsløret til CES - forbrugerelektronikmesse i Las Vegas, er nemlig både lavet i et ret fint design, og så dublerer den altså også som multiroom-højttaler med Google Assistant indbygget. 

Det betyder, at den ud over at fungere som et vækkeur, også kan styre alle dine smart-home gadgets, oplæse din kalender, og ikke mindst afspille musik - og det i samarbejde med eventuelt andre Google Assistant-produkter, man måtte eje. 

Enhedens urfunktion ses i den 4" store skærm på fronten - den har udskiftelige urskiver og mulighed for at vise nærmest uendelige mængder af informationer, tilpasset dine præferencer selvfølgelig. 

Lyden er ikke enorm, men den lille højttaler gør det meget godt, som en lille soveværelse-sag, og så kan du jo altid bede den om at spille din sexy-time playliste, uden at skulle tage afbryde, hvad dine fysiske udfoldelser ellers måtte bestå i. 

Lenovo Smart Clock med Google Assistant kommer på markedet i løbet af foråret 2019. De danske priser er endnu ikke fastlagt, men den oplyste pris på det amerikanske marked lyder på 79,95 dollars, og det er jo ikke en helt sindssyg pris. 

ANNONCE
Lenovo Smart Clock
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hey guys og girls! Følg mig på Instagram - det er det letteste sted at komme i kontakt om diverse tiltag og læserforslag 

Business: mmv@mmm.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt