Magasinet M!

Ruggie Clock - vækkeuret der tvinger dig ud af sengen om morgenen

Er du lidt for gode venner med snooze-knappen?

Er du ikke god til at stå op om morgenen, eller er du bare alt for gode venner med snooze-knappen? Så kan vækkeurs-måtten, Ruggie Alarm Clock, være lige noget for dig. Måtten tvinger dig til at komme på benene fra morgenstunden, og når du først er oppe, så kan du jo ligeså godt komme igang med dagen. 

Ruggie er designet således, at du kan være helt sikker på, at du aldrig får trykket på Snooze-knappen igen, eller kommer for sent ud af døren. For hvem kender ikke følelsen af at ligge i sengen mandag morgen, når vækkeuret ringer. Fem minutter mere, eller stå op? Svært valg.

Men den nye vækkeurs-måtte fra Ruggie tager beslutningen for dig. Alarmen stopper nemlig ikke med at ringe, før du stiller dig på måtten. Når du så står på måtten, begynder en nedtælling, for at sikre, at du ikke bare ligger dig i sengen igen.

Nedtællingen afhænger af, hvad du indstiller den til, men kan vare fra 3-30 sekunder. Imens du står på måtten og vågner, hvorfor så ikke høre dit yndlingsmusik? Du kan nemlig tilføje din egen musik til nedtælling, så du hver morgen kan vågne til lyden af lige nøjagtig dét du har lyst til. 

Når nedtællingen er over, så får du en lille personlig hilsen med til dagen:

"Goodmorning. If you can dream it, you can do it"

Du kan købe alarmen lige her, til rundt regnet 490 kr. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt