Magasinet M!

Lingeri til kæresten?

Vi har fået tilsendt en Lingeri-guide til mænd på presse-mailen og et par billeder!Lingeri er muligvis nok en af de mest brugte gaver fra mænd til vores kvinder. Om de kan lide det eller ej, behøver du ikke tænke på - for det er jo ikke kun for hendes skyld, du giver en blød gave med blonder vel?

Change har skudt os en pressemeddelse, hvor de ævler om frugt-logik. Altså fordi vi mænd ofte bruger frugter til at beskrive bryster, så har de siddet og tænkt  "et par gode nødder", "dejlige meloner", "saftige appelsiner, mandariner" og andre frugt-logiske udtryk.

Det er der kommet en kort guide ud af, som du kan se i spalten til venstre <-------

At vi normalt ikke skriver om kvindeundertøj på Connery.dk -  men mest om kvinder i undertøj, har marketingfolkene også luret godt. De har simpelthen sendt lidt eye-candy med! Det kan du se i galleriet!
ANNONCE
Frugt-logikken

Melon størrelsen
Funktionel bh med fuldskål eller full shaler. Så holdes brysterne godt på plads, og får dem til at sidde pænt. (red. spørg i butikken hvis du ikke fattede noget af dette råd)


Appelsin størrelsen
Den taknemmelige størrelse. Her skal du have fat i en Balconette bh, hvis de skal holde form og størrelse. Eller en push up, hvis din udkårnes bryster skal være mere iøjnefaldende. (red. du ved hvad du skal, hvis du ikke fatter noget!)
 
Mandarin størrelsen
Også kaldet de små bryster. De kan med den rigtige bh (og snydetricks) blive forvandlet til appelsiner (og var det måske, da du mødte din kæreste). Her er det fat i push-up eller plunge-bh med fyld. (red. du ved hvad du skal!)
ANNONCE
Changes originale 5 trins guide til køb

1. Kig i lingeriskuffen! 
- Et kig i din udkårnes lingeri-skuffe er absolut nødvendigt! Her kan du sjovt nok finde både størrelse og stil.

2. ”Lån” hendes ClubChange-kort – ud fra dette kan ekspedienten finde hendes størrelse og du får oven i købet rabat. (red. det er rent faktisk et punkt, og nej de har ikke betalt os for at sige det) 
- Et trin, som indebærer at hun selvfølgelig har et ClubChange-kort – hvis ikke, så sørg for hun får det.


3. Tjek hendes trussesamling… består den nu også af strømpeholdere og minimalistiske stringtrusser?
- Mænd ser ofte (læs kun) lingeri som en fræk og seksuel/sensuel beklædnings genstand, hvorimod kvinder nok kombinere det frække, det feminine og det komfortable lidt mere, så gå efter alle tre ting.


4. Vurdér om hun virkelig har brug for ekstra fylde i bh’en.
- Med en god bh, behøver hun det sikker ikke.

5. Køb aldrig trusserne for store! 
- Medmindre du vil risikere at din kæreste bliver fornærmet og går på streng diæt, stikker dig en flad eller fyrer dig lige på stedet! Du skal som mand aldrig hentyde til at din udkårnes mås er stor, så tjek skuffen og køb den rigtige størrelse!
ANNONCE
Inspireret af de 5 råd fra Change (se dem i spalten til venstre) er her Connery.dk's guide til succesfuldt lingeri-køb.

1. Sørg for at finde størrelsen - uden den er du fortabt. Selv for små trusser kan juleaften tolkes negativt, og de store trusser er endnu værre!

2. Lad være med at låne hendes club-change kort, så ved hun hvad hun skal have i julegave!

3. Lad være med at tjekke hendes trussesamling. Køb det du mener er bedst. Lad hende prøve det på. Tag billeder. Post billederne på Connery.dk.

4. Sørg for at købe bh'er uden ekstra fylde. Det er snyd, og unfair for alle vi andre mænd, med mandarin-kærester!

5. Har du ikke gjort dit hjemmearbejde godt nok, og kender du ikke størrelsen, og det er den 23 december 10 minutter før lukketid? Så køb en xxxxl - skriv et kort "at du synes hun har tabt sig rigtig meget på det sidste, og du derfor blev tvivl om størrelsen. Derfor skød du bevidst helt sindsygt over målet for sjov, så I kan gå ud og shoppe de fække sager sammen efter jul!"
ANNONCE

Det store spørgsmål er vel:

Kunne du finde på at give kæresten lingeri i julegave?
Del

Seneste nyt

Annonce