Magasinet M!

Lørdagens odds: Tæt målfest i United-kamp - se, hvad du skal spille

Tipsbladet.dk giver dig her nogle gode tips til, hvordan du tjener nogle hurtige penge i weekenden

Lørdagens odds: Tæt målfest i United-kamp - se, hvad du skal spille

Leveret af Tipsbladet.dk

Vi har fået spilekspert Jacob Hansen fra Tipsbladet.dk til at give dig nogle fif om, hvilke kampe du skal smide dine penge efter, hvis du alligevel har tænkt dig at spille i weekenden. Læs med nedenfor.

Liverpool - West Bromwich 1 + under 2,5 mål, 42 units
Odds 3,00 bet365

Jeg har to gange vovet pelsen på West Bromwich på udebane i denne sæson. Det var så de to eneste udekampe, de indtil videre har tabt i Premier League. Decideret symptomatisk for denne klumme. Hvor gode argumenter der end kan opstilles, sker det modsatte åbenbart fyldest. Møgliga...NÅMEN, til kampen her; den vinder Liverpool selvfølgelig.

To kampe uden sejr lige pludselig, det skal revancheres, men de scorer ikke særligt mange mål. Benteke er gået helt kold, Sturridge er godt nok varm, men det er af tæppet på tilskuerpladserne, og West Bromwich lukker ikke meget ind. 10 af deres seneste 11 udekampe i PL gik under tre scoringer. Derfor tages chancen på denne kombi, hvor Liverpool vinder 1-0 eller 2-0.

Se flere Premier League-spilforslag her

 

Bournemouth - Man. United over 2,5 mål + begge scorer, 50 units
Odds 2,50 bet365

Nu snakkede vi lige om West Ham: det er en MEGA skades-krise, som United også står overfor til weekenden. Smalling, Darmian, Rooney, Jones, Herrera, Schneiderlin, Schweinsteiger, Rojo, Shaw og Valencia skulle alle være ude til kampen på Sydkysten, og det kan da dårligt undgå at have en vis indflydelse!

Jeg satser på, at denne indflydelse bliver, at de vanlige automatismer i defensiven ryger lidt fløjten, og at vi får en underholdende kamp, som vi senest så dem mod Wolfsburg. Fire af Uniteds seneste fem udekampe så i forvejen begge hold score, og ovennævnte udfald gav gevinst i syv af Bournemouths seneste 13 ligakampe, altså lige over halvdelen, hvorfor odds 2,50 ikke er at foragte.

Tjek Tipsbladets julekalender, og se de lækre spiller-kærester

ANNONCE
Del

Seneste nyt