Magasinet M!

Månedens streaming-anbefalinger: December 2017

Bingwatching til julemåneden.

Månedens streaming-anbefalinger: December 2017

Juletiden kan være hektisk for mange, og derfor det ganske relevant at have en god serie at koble af til - eller bingewatche, hvis tiden er med dig! Vi har kigget lidt på de forskellige platforme og fundet de film og serier, du bør kigge nærmere på i december.

Dark: sæson 1

Ny original-produktion, som er Netflix' første tyskproducerede serie - serien hedder 'Dark' og fokuserer på kidnapninger af små børn i en lille by i Tyskland. I gennem teaserens kryptiske scener med døde dyr, mystiske elementer og missing posters - og generelt hele stemningen - har vi måske/måske har fat i noget overnaturligt.

Premiere: 01. december 2017 (Netflix)

ANNONCE

Absentia: Sæson 1

Den bulgarske serie kigger nærmere på, hvad der sker, når man har været væk fra sit vante liv i mange år og pludselig opdager, at alt er forandret. Serien kigger nærmere på en FBI-agent, som jagter en seriemorder - pludselig forsvinder hun og forventes at være blevet dræbt. Pludselig dukker hun op i en hytte seks år senere, og kan ikke huske noget som helst af perioden imellem. Spænding, thriller og interessante spekulationer!

Premiere: 05. december 2017 (Viaplay)

ANNONCE

Timeless: sæson 1

Sidste år fik vi Stephen King-serien 11.22.63, som fortalte om en tidsrejsendes forsøg på at stoppe mordet på JFK - nu er en ny tidsrejsende historie på vej til Netflix. Den omhandler en historieprofessor, en soldat og en ingeniør, som jagter en person, der har stjålet en avanceret tidsmaskine - pludselig går det op for dem, at han ønsker at omskrive USAs historie og de må nu rejse med ham rundt i tiden for at rette op på tingene.

Premiere: 06. december 2017 (Netflix)

ANNONCE

Knightfall: sæson 1

En interessant historisk serie, der kigger nærmere på jagten på de famøse tempelriddere i 1300-tallet, som forsøger at forsvare deres hellige land, da de pludselig hører nyheden om, at den Hellige Gral er kommet frem i søgelyset igen. En dejlig ridderlignende fortælling, som kan give os lidt GoT-fornemmelse, mens vi venter på finalen om utrolig lang tid. Vi forventer blodige kampe, historiske begivenheder og stærkt drama.

Premiere: 07. december 2017 (HBO Nordic)

ANNONCE

Wormwood: Sæson 1

Et interessant miks af dokumentariske elementer og fiktion, som udforsker grænser for mennesket i sin søgen efter sandheden i sin sag. En mand mister sin far i en mystisk ulykke, og forsøger at finde svaret på, hvad der gik galt - en rejse, der kaster ham dybt ind i nogle af USAs mørkeste hemmeligheder.

Premiere: 15. december 2017 (Netflix)

ANNONCE

Gunpowder: sæson 1

Kit Harington har lagt Snow-rollen på køl og trukket i sit 17. århundredes-outfit for at agere den britiske aktivist, Guy Fawkes. Sammen med et par provinsknejter opdraget i den engelske-katolske skole laver planer om at sprænge House of Lords i luften og ændre på hverdagens magtstatus i datidens samfund. Et interessant historisk drama, der godt kunne være spædet til med et par små twists!

Premiere: 19. december 2017 (HBO Nordic)

ANNONCE

Bright

Will Smith er klar med en interessant buddycop-film i juleperioden. Filmen finder sted i en verden, hvor mytiske væsener lever side og side med almindelige mennesker. Sammen med hans makker, en ork spillet af Joel Edgerton, skal de finde frem til et altødelæggende våben, som mange i universet ønsker at få fingrene i. Det lyder som en skæv, men interessant take på den klassiske bromance-film.

Premiere: 22. december 2017 (Netflix)

ANNONCE

Swedish Dicks: sæson 2

De svenske tosser er tilbage og det kommer ikke til at gå stille for sig. Første sæson afsluttede midt i en ret så vanvittig cliffhanger, så det bliver interessant at se, hvad den famøse duo kan gøre i situationen - sæsonen får også selskab af store stjerner såsom Haley Joel Osment, og Keanu Reeves gør sig også et lille comeback i den nye sæson. Svensk humor, når det er allerbedst!

Premiere: 25. december 2017 (Viaplay)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE