Magasinet M!

Mænd bruger i gennemsnit 7 timer om året på at gemme sig på toilettet

14% afslører, at de opbevarer bøger, magasiner og endda mad ude på badeværelset

Sommetider har man bare brug for lidt fred og ro. At være alene, uforstyrret, overladt til egne tanker. Det er bare ikke altid lige til. Faktisk er det så svært, at en ny undersøgelse, der har adspurgt 1000 engelske mænd, viser, at en tredjedel bruger badeværelset til at gemme sig, når de har brug for fred og ro. Undersøgelsen viste tilmed, at mændene i gennemsnit bruger 7 timer om året på at gemme sig på toilettet. Og denne form for fred og ro søges især, når de forsøger at undgå brok fra konen eller kæresten. 

via GIPHY

ANNONCE

Andre grund til at gemme sig er for at undgå pligter eller for at kigge uforstyrret på sin telefon. Men det er bare ikke altid det lykkes - undersøgelsen viser nemlig også, at 1 ud af 10 besøg på badeværelset bliver forstyrret, hvilket svaret til ca. 171 på et år. 

45% af mændene siger, at de er nødt til at gemme sig på toilettet, fordi det er umuligt at få bare lidt alenetid. Faktisk siger hele 25%, at de ikke ved, hvordan de skulle klare den uden deres små pauser på badeværelset. Og det er heller ikke, fordi pauserne ligefrem er kedelige - 14% afslører nemlig, at de opbevarer bøger, magasiner og endda mad ude på badeværelset. 

via GIPHY

ANNONCE

Og her er det selvfølgelig fristende at snakke lidt om, at det nok bare er, fordi kvinder er lidt irriterende og brokker sig meget, men faktisk viser undersøgelsen også, at 20% af kvinderne bruger badeværelset på samme måde. Så hvis du undrer dig over, hvor posen med chips er, næste gang du er ude på dit gemmested, så er det måske din kæreste, der har trængt til lidt fred og ro fra dig. 

via GIPHY

ANNONCE

[Kilde: Mirror]

Del

Seneste nyt

Annonce