Magasinet M!

Mænd og jeres prutter!

Når jeg sådan sidder en stille aften og ser fjernsyn med min kæreste, er det vildt hyggeligt. Men, når han så pludselig kigger på mig, med et skævt smil, så er hyggen ligesom ødelagt.Det er som om at prutten langsomt sniger sig ind på mig, og når den så rammer, så skal jeg i det mindste ikke bekymre mig om næsehår længere.

Det bliver ikke bedre af, at når han sidder ved computeren, så kigger han bare ned på mig, griner og kigger tilbage på sin skærm. Selvom den ikke kan lugtes nede i sofaen, så er det stadig ulækkert! Og meget ubehøvlet.

Jeg hader når min kæreste prutter. Det er ikke sjovt og vildt ucharmerende. Problemet er, at han selv synes det er super sjovt. Han kan ikke lade være med at grine, og siger at det mere er mit udtryk, end selve prutten han griner af. Men, jeg kender ham godt nok, til at vide, at det ikke altid passer. Og bare fordi mit ansigt ikke afspejler velbehag, er det da bestemt ikke noget at grine af!

Hvad er det med I mænd og prutter? Når I selv gør det, er det super morsomt, og I kan nærmest ikke stoppe med at grine. Men hvis en kvinde prutter i nærheden af jer, så er det ulækkert og ufeminint. Det er jo ikke kun jer mænd, der har brug for at lukke luft ud. I ved selv hvor ubehageligt det er, så hvorfor må vi ikke? Det er sgu uretfærdigt.

Kvinder prutter ikke med vilje, vi prøver at holde dem inde, og det er der jo en grund til. Hvis vi ikke gør, får vi jo pænt at vide, hvor klamt det er. Sikke en dobbeltmoral. Jeg synes i øvrigt ikke det er sjovt at prutte, det er en nødvendighed.

Når vi nu er ved kropslyde, kan jeg ligeså godt kommentere bøvser på samme tid. Det er heller ikke sexet, når en mand bøvser. Ikke fordi det er det når kvinder bøvser, for ja, det gør vi! Vi har, ligesom jer, brug for det engang imellem. Forskellen er blot, at vi kvinder forsøger at skjule det, mens I mænd ikke lægger skjul på det.

Nogle gange når I mænd bøvser, kan man få den idé, at I har et fælles, hemmeligt, sprog. Det er som om, I mænd forstår hinanden bedre gennem en bøvs. En slags fælles forståelse, og alle mænd er enige om at en bøvs er sjov. Det er ligesom en hilsen, et tegn på, "jeg er også mand"! Og det er jo samtidig en slags konkurrence, hvis du kan lave en rigtig larmende bøvs, eller prut, så er du den mest maskuline og macho i hele verden! Men helt grundlæggende er det bare klamt og ucharmerende...

Jeg forstår ikke bøvser og prutter. Hvorfor er det sjovt? Det er simpelthen noget af det mest ulækre, usexede og klamme der findes, så jeg ser gerne i stopper omgående!. Men kom på banen drenge, hvorfor er det egentlig så sjovt?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce