Magasinet M!

Mænd ved navn Martin købte mest sexlegetøj i 2023 - hvem bliver det i år?

Kender du en Martin?

Kære Martin – vi skal lige tale sammen. For ifølge statistikken fra Sinful indkøb sidste år, så har mænd med netop dit navn trukket det længste strå i sexlegetøjs-køen i 2023.

Og vi må indrømme, det vækker et par spørgsmål i redaktionen. Er der en særlig Martin-gåpåmod, vi andre burde tage ved lære af? Eller har I simpelthen bare ry for at være… ekstra eventyrlystne?

Nu står vi her, ved tærsklen til 2024 om nogle måneder, og nysgerrigheden kribler. Hvem kommer til at tage faklen videre?

Vil vi se nye navne dominere sexlegetøjsstatistikken? Eller er det sådan, at Martins landet over endnu en gang vil vise os, hvordan man for alvor sætter gang i natten?

Er det bare en Martin-ting? 

Lad os dykke lidt ned i materien. Når mænd ved navn Martin i 2023 har toppet Sinfuls liste over flest køb, må der jo være en grund. Skal vi forestille os en Martin, der sidder derhjemme med en af Sinfuls kataloger og tænker: “Den der frække lille sag kunne da pifte hverdagen lidt op”? Er det måske Martins måde at sige, at han sætter pris på lidt mere krydderi? Måske er det også bare en konsekvens af mange lange arbejdsdage og behovet for at “stresse af” på en anderledes måde.

Kære Martin – vi beundrer dit mod! Hvor mange gange har du ikke stået i køen hos Sinful og tænkt: "Skal - skal ikke?". Men alligevel kastet dig ud i det.

Dét er dedikation.

Vi tænker, det er noget, dine venner bør vide. "Martin-mentalitet'-ånden – en, der tør være den første til at opdage, hvad der gemmer sig på sexlegetøjsfronten.

Bliver det Mikkel, Henrik eller Jesper næste år? Mens vi venter i spænding på næste års statistik, spekulerer vi allerede i, hvem der vil overtage tronen. Måske er det Jesper? Han er vel også typen, der kunne få lidt ekstra ud af Sinfuls udvalg? Eller Mikkel? En mand, som altid går sine egne veje. Og Henrik – han kunne vel også bruge et afbræk fra hverdagens seriøse side?

Selvom vi driller dig lidt, Martin, skal du vide, at det hele er kærligt ment. Vi ved, at der bag det sjove navn er en mand, der bare går op i at spice sit kærlighedsliv op. Så fortsæt endelig. For hvis ikke dig – hvem så?

Og til dig, kære læser, der måske er i færd med at overveje et besøg på Sinful: Hvorfor lade Martin have al fornøjelsen? Måske 2024 bliver året, hvor dit navn topper statistikken.

Her er nogle af de ting, Martin var særdeles glad for - Martins favoritter.

ANNONCE
Del

Seneste nyt