Magasinet M!

Mand bestilte mad hos Domino's: Hvad han fik, var MEGET bedre

En mand blev noget forbavset, da han åbnede sin æske fra Domino's. For det var i den grad ikke det, han bestilte, som han havde fået.

Mand bestilte mad hos Domino's: Hvad han fik, var MEGET bedre

Det kan godt være, du ville blive skuffet over, at du ikke fik den mad, du havde bestilt. Men for Mike Vegas' vedkommende var det lidt en anden sag.

For da han skulle til at fråde de hot wings, han havde bestilt hos Dominos i sidste uge, blev han noget forbavset. I æsken lå nemlig to bundter pengesedler - nærmere bestemt 1300 dollars (8.800 kr.).

Efterfølgende delte han billedet på Facebook med teksten: "Når du bestiller mad hos Dominos, men du i stedet for wings får et bundt pengesedler."

 

When you order Dominoes Pizza and instead of wings you get cash.....#doihavetogiveitback #ihavetotakeitback #karmatest #dominoespizza

Posted by Mike Vegas on 19. september 2015
ANNONCE

Vegas, der bor i Berkely, Californien, fortalte efterfølgende ABC News, at han havde spist et slice, inden han havde puttet resten af sin mad i køleskabet. Herefter var han taget på arbejde hele natten.

Da han havde fri, havde han en masse ubesvarede opkald fra pizzabuddet. Han skulle have afleveret pengene i banken, efter han havde bragt maden ud til Vegas. Men af en eller anden årsag fik han byttet rundt på æskerne, så pengene altså havnede i forkerte hænder.

"Jeg kom hjem kl. 5 om morgenen, gik ud til mit køleskab og hev det ud, jeg troede var hot wings. Det var så i stedet 1300 dollar," siger Mike Vegas.

"Jeg slog billedet op på Facebook, og selvfølgelig startede det en diskussion om, hvorvidt jeg skulle beholde pengene eller ej," fortsætter han.

Vegas, der arbejder som bartender, plejede rent faktisk selv at arbejde som pizzabud for Domino's, da han var 16, så hans samvittighed rakte ikke til at beholde pengene.

"Selvfølgelig ville jeg gerne beholde dem. Tro mig! Men det kunne jeg bare ikke," siger han.

Og det var nok meget klogt. For efterfølgende tilbød Domino's Vegas gratis pizza i et helt år. Ærlighed betaler sig altså sommetider. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE