Magasinet M!

Marvel laver film med deres første asiatiske superhelt, Shang-Chi

Nye karakterer i spil!

Marvel kører for alvor på skinner de seneste år, og hypen har nærmest aldrig været højere end i kølvandet på Infinity War.

Og nu er Marvel klar til at udvide endnu mere.

De har sat deres kommende projekt med Shang-Chi, på fast track - og det bliver selskabets første film med asiatisk superhelt. 

Filmen forventes at få et manuskript af Dave Callaham, som har stået bag Wonder Woman 1984 og Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Selve karakteren fra tegneserierne, Shang-Chi, er søn af en kinesisk globalist, som bliver opdraget i en aflukket del af Kina. Her bliver han trænet i martial arts.

På et tidspunkt bliver han 'sluppet fri' i den virkelige verden, da hans far beder ham om diverse opgaver. Langsomt finder Chi dog ud af, at hans far måske ikke er det idol, han altid har troet.

Omverdenen kalder ham Djævlens Doktor - og pludselig er der kold luft mellem disse to.

Karakteren blev skabt i 70'erne og minder på sin vis om Iron Fist - dog med den undtagelse, at Shang-Chi ikke har nogen superkræfter, men blot er overdrevet dygtig til hans kampsport og evne til at få fat i chi. 

Hvad siger folket - kunne det blive interessant?

ANNONCE
Marvel laver film med deres første asiatiske superhelt, Shang-Chi
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Redaktør med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt