Magasinet M!

Mile High Club: "Jeg følte en stor lyst til bare at give den gas og få flyet til at rokke"

Sex i 10.000 meters højde er bare ekstra frækt. Vi har samlet nogle af de bedste historier fra verdens frækkeste klub, som du får fornøjelsen af at læse de kommende uge. Det her er en af dem.Mile High Club: "Jeg følte en stor lyst til bare at give den gas og få flyet til at rokke"

Det er bare frækt at dyrke sex i 10.000 meters højde!

Og på Milehighclub.com deler folk lystigt deres historier om at knalde i flyet, mens man stormer af sted med flere hundrede kilometer i timen.

Vi giver jeg nogle af de bedste, sjoveste og frækkeste historier de kommende uger.

Denne gang skal vi have historien om et par, der bare ikke kunne holde fingrene fra hinanden på en flyvetur. Og heller ikke fra nødknappen på toilettet. 

"Min rejsepartner og jeg var på vej hjem efter at have fejret årtusindeskiftet på Cuba. Vi var på et midnatsfly hjem til Toronto. Det var ikke en lang flyvetur, måske kun et par timer, og alle på flyet lod til at få sig en lille lur ombord på nær min partner og jeg og nogle enkelte andre passagerer.

Selv besætningen var helt bagerst i flyet, hvor de sad og slappede af. Det havde været en lang, varm dag på Cuba, og vi havde haft nogle tekniske problemer, inden vi lettede, så de fleste var trætte.

Vi har altid været nogle seksuelt udfordrende typer, der altid har fundet nye og innovative steder rundt omkring i verden at knalde.

Jeg er selv fra Canada, og hun er fra Paris, så vi er konstant ude at flyve verden rundt, og vi har altid talt om, at muligheden for at blive medlemmer af 'The Mile High Club' burde komme på et tidspunkt.

Vi havde prøvet mange ting før såsom at bede om et tæppe og at flytte os til tomme sæderækker rundt omkring i flyet. Men nu havde vi muligheden, så vi kiggede på hinanden og tænkte "Skal vi?"

Selvfølgelig, og vi smuttede afsted til toilettet. Toilettet var meget trængt, og der var ikke meget plads til at manøvrere rundt. Overhovedet. Vi var i gang i godt fem minutter, da der pludselig var en banken på døren.

"Er alt okay derinde?", blev der spurgt ude fra den anden side af døren.

"Bare lige et minut mere", svarede vi.

Jeg følte en stor lyst til bare at give den gas og få flyet til at rokke. Men banken på døren blev bare ved og ved, ligesom spørgsmålet, om alt var okay, fortsatte.

Så vi skyndte os at trække i vores tøj igen, skyllede ud i toilettet og åbnede døren. Der stod jeg, helt rød i ansigtet på grund af det pinlige optrin, der nu skulle komme.

Uden for døren stod fire stewardesser og en pilot. De forklarede, hvordan vi var kommet til at trykke på nødknappen og de troede, at der var et problem inde på toilettet.

Vi forklarede, at jeg var blevet syg og ikke havde det for godt, og at hun havde fulgt mig på toilettet. Det lod dog ikke til, at de troede på os. De stod der bare bare med et blik, som sagde "ja, ja, heeeeelt sikkert."

Vi gik tilbage til vores pladser og bad om at få et tæppe. Herunder fik vi så færdiggjort vores ærinde.

Af alle de vilde steder, jeg har haft sex, vil det altid være denne oplevelse, der vil stå klarest i hukommelsen." 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE