Magasinet M!

Mile High Club: "Vi drøftede, om det nu var en god idé, inden hun tog den i munden"

Sex i 10.000 meters højde er bare ekstra frækt. Vi har samlet nogle af de bedste historier fra verdens frækkeste klub.Mile High Club: "Vi drøftede, om det nu var en god idé, inden hun tog den i munden"

Det er bare frækt at dyrke sex i 10.000 meters højde! Og på Milehighclub.com deler folk lystigt deres historier om at knalde i flyet, mens man stormer af sted med flere hundrede kilometer i timen.

Vi har gennem de sidste par uger givet jer nogle af de bedste, sjoveste og frækkeste historier fra den eksklusive klub.

Denne gang tager vi historien om et kærestepar, der blev taget midt i akten på et fly af en meget sur og emsig stewardesse:

Fyldt til sidste sæde

Min kæreste og jeg var på vej til Mardi Gras (karneval i New Orleans, red.) og var allerede i god stemning efter et par cocktails i Dallas. Flyet var helt fyldt til sidste sæde, men det var sent, så de fleste sad og sov.

Min kæreste Trish er maratonløber og fit. Hun har fået sine bryster forstørret, og selvom jeg er mest til det naturlige, så giver hendes bryster mig altid et smil på læben. Hun elsker sex og er meget højlydt, når vi knalder, hvilket jeg tænder meget på.

Vi sad på sidste række, hvilket var noget lort, da sæderne ikke kunne lænes tilbage. Men det var lige ved siden af toilettet, så da Trish rejste sig for at gå derud, fik jeg en idé.

Hun er ikke så god til mekanik, så hun kunne ikke finde ud af at låse døren ordentlig. Så jeg tænkte: "Det er ligesom om, guderne prøver på at fortælle mig noget".

Uden at tøve rejste jeg mig op fra mit sæde, stirrede på stewardessen, som jeg håbede ikke var alt for opmærksom, og gik ind ad døren.

Da det begyndte at banke på døren

Trish fik et chok, da hun var midt i at tisse. "Hvad laver du?," spurgte hun med en sexet stemme. "Hvad tror du?," svarede jeg, mens jeg åbnede mine bukser og hev min hastigt voksende pik frem.

Vi udvekslede et par hurtige ord om, om det nu var en god idé, inden hun begyndte at tage sjoveren i munden. Det var lige der, at det begyndte at banke på døren. "Måske går hun væk igen," sagde jeg, mens jeg prøvede at overbevise Trish om at blive ved.

Det var dog ikke lige sådan til, og Trish tog sine bukser på igen, mens den forpulede stewardesse igen bankede hårdt på døren og råbte: "Det må I ikke gøre derinde!"

På det her tidspunkt var alle i den bagerste ende af flyet blevet vækket af den megen larm. Ingen af os havde lyst til at gå ud, så vi stod ansigt til ansigt og talte stille sammen. Igen begyndte stewardessen at banke hårdt på døren. Jeg begyndte at blive vred. Hvad fanden var hendes problem?

Jeg åbnede døren og skreg hende lige op i ansigtet: "Hvad fanden har du imod frivillig sex mellem to voksne mennesker!?"

Latteren fyldte flyet og blev efterfulgt af en klapsalve, mens Trish og jeg stille og roligt fandt tilbage til vores sæder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE