Magasinet M!

Min kæreste var utro, mens vi holdt pause. Hvad skal jeg gøre?

Spørgsmål: Jeg sidder med et meget stort problem, for jeg har haft en kæreste gennem 2 år efterhånden, og der har selvfølgelig været noget medgang og modgang. Vi bor hver for sig, fordi vi studerer i to forskellige byer.. men her for et par måneder siden sagde jeg til hende, om vi ikke godt kunne holde en "pause". Det blev vi så enige om? så der gik 1 måned til 1½, hvor vi ikke så hinanden og heller ikke snakkede så meget sammen.Min kæreste var utro, mens vi holdt pause. Hvad skal jeg gøre?

Efter det begyndte vi at snakke sammen igen og begyndte at være sammen, sammen igen. Jeg havde ikke været sammen med nogen andre, for det kunne jeg ikke få mig selv til. Men her i lørdags sagde hun, at hun altså havde været sammen med en anden, fordi hun savnede mig så meget.. og det ødelagde hele min lille verden, som jeg havde kæmpet for at få op at stå.

Men er det et tegn på, at hun ikke elsker mig mere, selvom hun ikke håber, at det har ødelagt noget for os? Skal jeg være den kolde skid og sige, at hun skulle have tænkt over det noget før.. eller.. er så forvirret.. ved ikke hvad jeg skal føle eller tro?

Hun siger, at han ikke betød noget for hende, men det sætter bare flere tanker i gang i hovedet på mig.. for hvis hun har gjort det før, kan hun vel også gøre det igen..

Hilsen den ulykkelige!

Kære ulykkelige,


Jeg kan godt forstå, at du er ked af det. Det er ikke sjovt at høre, at den man elsker, har været sammen med nogen anden. Men i det mindste kan du trøste dig med, at det var under jeres 'time out' - så teknisk set, var det 'lovligt'.

Hun savnede dig nok til at vælge at komme tilbage til dig i stedet for at gå andre veje. Din stolthed er selvfølgeligt såret, men dybest set kan du vælge at se det som noget konstruktivt for jeres fremtidige forhold.

Hun har prøvet at være sammen med en anden uden succes, I er sammen igen, hun er ærlig mod dig og har fortalt dig sandheden. Det er sundt.

Jeg synes, at du skal slå en streg over fortiden, give hende al den kærlighed du kan og sørge for, at I ikke kommer ud i samme situation igen, gennem ærlighed, tillid og masser af omsorg. Held og lykke til jer!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce