Magasinet M!

Miniguide til oralsex

5 sikre trin til at give din kvinde fantastisk oralsexMiniguide til oralsex
Tungen er eftersigende kroppens stærkeste muskel. Så hvorfor ikke bruge den med omhu og få den fulde nydelse ud af den. Sexolog Maj Wismann, guider dig igennem 5 sikre trin til at give din kvinde fantastisk oralsex.
 
1)      Hun skal være ren! Du tænker måske allerede nu, at det ikke er nødvendigt for dig, at hun har været i bad 10 min før du skal gå ned på hende, men jeg kan love dig for, at hovedparten af kvinder faktisk har nemmest ved at slappe af og give sig hen, hvis de ikke skal ligge og tænke på om de nu er ”rene” nok eller om de lugter.

2)      Gør hende afslappet. Start med trin 1. Og herefter er det vigtigt, at du får fortalt eller signaleret til hende, at det her ikke er en omgang præstations-galop! Det handler ikke om, at hun SKAL komme, men om at hun skal nyde og tage imod, og hvis hun får LYST til at komme, så gør hun bare det. Mange kvinder har svært ved at få orgasme under oralsex, og hvis hun tror, at du gør det for at hun skal få orgasme, få begynder hun at tænke på det, og når hun tænker, så er hun oppe i sit hoved, og når hun er oppe i sit hoved, så mærker hun ikke sin krop, og så er den ”onde” spiral begyndt.

3)      ”Slowly ever slowly”, udtrykket er din nye ven. Kvinder kan godt lide, når en mand rigtig tager sig tid til at sætte pris på hende og hendes krop og nyder hende i fulde drag. Det værste du kan give hende, er en hyperaktiv-tunge, der hårdt og spidst farer rundt imellem hendes bløde læber og klitoris.

4)      Start med ”alt det udenom”. Gå aldrig direkte på klitoris, medmindre hun decideret beder dig om det. Hun er IKKE dig, og ja, mange mænd elsker, når kvinder går direkte på pikken med det samme. Du skal derimod lege med hende, ophidse hende og forfører hende og gøre hende våd uden at du endnu har rørt klitten. Og husk, når du endelig nærmer dig den, så hellere for forsigtigt end for hårdt. Aftal at hun kan sige til, eller trykke din hånd lidt, hvis hun ønsker det skal gøres mere hårdt end du gør det. Starter du for hårdt ud, så kan du risikere at stemningen og situationen er spoleret!

5)      Bliv ikke for længe på samme sted. Hele området dernede er fyldt med nerver og det hele er en stor erogen zone. Mange kvinder har slet, slet ikke fået aktiveret deres underliv – ja, det lyder spøjst, men den er faktisk god nok. Nøjagtig som man kan have muskler, man ikke kan mærke man har, kan man have områder i underlivet, som man ikke kan mærke. Og det har hovedparten af kvinder. Derfor kan du med fordel nusse, pusse og kæle over det hele. Jo mere du masserer, jo større sandsynlighed er der for, at de ”døde” områder bliver aktiveret”.

6)      Når hun er ved at komme, så blive ved med det du gør. Du må ikke ændre teknik på vej ind i en orgasme, medmindre hun beder dig om det. Når først orgasmen er rullet gennem hendes krop, kan du med fordel kysse hende med små lette kys dernede i et par minutter og lade hende ride på ”bølgen” lidt længere på den måde.
ANNONCE
Miniguide til oralsex
God fornøjelse.
 
Kh,
Sexolog Maj Wismann – Få Gratis Download Kurset ”5 hemmeligheder til endnu mere oralsex og flere blowjobs” – tilmeld dig gratis lige her og start med det samme.
Del

Seneste nyt