Magasinet M!

Mors dag 2008

Mors dag afholdes altid 2. søndag i maj.I 1872 får Julia Ward Howe, som er en amerikansk forfatter og kvindevalgretsforkæmper den fantastiske idé - nemlig at en bestemt dag på året skal tilegnes mødre. Grundlæggende en god idé, for hvor ofte glemmer vi egentlig ikke at sige tak til mor.
Mors dag 2008
Mor er det bedste vi har, det er hende der kommer og gør rent når vi flytter i en ny lejlighed, hende der vasker tøj når det kniber, mors kødgryder er altid varme, man skal bare ringe i forvejen og bedst af alt så er mor bare den person, som elsker os lige meget hvor meget lort vi kan rode os ud i.

En rigtig drengerøv elsker sin mor, og hvis ikke du under hende en buket blomster, et Spa ophold eller en middag på Mors dag, så burde du nok overveje de nye arveregler, for de åbner nemlig for mulighed for næsten at skrive dig ud af testamentet.

Connery.dk's forslag til Mors dag 2008:

1.    Den klassiske: Blomster.
Brag ind på http://www.interflora.dk/ og bestil en buket. Det er klaret på få sekunder - men har mor ikke altid sagt at:'det er tanken der tæller'.

2.    Den dyre: Spaopholdet
Klik ind på http://www.comwell.dk/ og bestil et Spa ophold til din mor og hendes veninde. Du bliver helt sikkert opjusteret i testamentet, og de næste 5 gange du kommer på besøg bliver din livret serveret.

3.    Den anderledes: En Bongo-boks
Det er ikke et gavekort, det er 'oplevelser du får'. Klik ind på http://www.bongo.dk/ og bestil en middag, en adventure oplevelse, brunch with bubbles, eller en luftballon.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce