Magasinet M!

Netscoring. Sådan!

Over 500.000 danskere har en profil på nettet, så hvad er mere oplagt end at afprøve scoreevnerne der?Lyt og lær! I denne artikel giver vi dig gode råd til, hvordan du skal støve dates op på nettet. Eksperterne er en 18-årig netbabe, der lige ved, hvad hun vil have, og en af kræfterne bag Dating.dk, Danmarks største score-site.

Julie Ea var med i Forsidejagten 2008 (nr. 73), er single og arbejder som stripper og bartender. Hun har gennem sine profiler på Netdating.dk og Hot.dk været ude på flere dates, som indtil videre er endt i to heldige scoringer.

Hvordan skal fyren profil være?
Han må gerne vise flere sider af sig selv på sine billeder. Fint, du er veltrænet, men det er jo ikke det eneste, det handler om. Vis hvordan du ser ud til daglig, men også gerne, når du er spændt op til lir.
Du må også gerne vise, at du kan gøre noget ud af dig selv samtidig med, at du kan slappe af derhjemme.

Hvad skal fyrene passe på?
Det er ok at spinde guld på en røverhistorie, men hvis du er ude efter noget seriøst, så vær ærlig. Ellers bider det dig i røven til sidst! Det er heller ikke fedt, hvis fyren er for oversmart. Drop at skrive hvor lækker og cool, du er. Hvis du er lækker, fremgår det af dine billeder, og hvis du er kvik, så fremgår det nok af din profiltekst.

Er der andre ting, fyrene skal holde øje med?
Drop så den der (k)ærlig fyr. Det er ikke særligt opfindsomt. Desuden skal du være sikker på, du faktisk interesserer dig for hende, du skriver til. Ingen gider standardbreve, og du kan risikere, at hendes veninde får det samme. Gør dig umage og vis reel interesse.
Og vær så aktiv på en fornuftig måde. Hvis du virker desperat, skræmmer det pigerne væk. Hvis der ikke er nogen, der spiser af den gulerodskage, så er der nok en grund til det!


Er det så godt at score på nettet?
Det er ikke sikkert, at netdating-sites er de nemmeste at score på. Måske skulle du prøve andre sociale sites som Facebook og MySpace eller måske et debatforum, som har noget med dine interesser at gøre. Er du fodboldfan, kan det være, du kan score på et fodbold-site, er du til fisk, så kan det være, du kan score på et fisker-site. Måske bliver du positivt overrasket? (Og måske gør du ikke... fisker-site = BVADR, red.)
Det skader i øvrigt ikke at få onlinevenner. Der er ikke nogen bedre anbefalinger for en pige, end hvis en af hendes veninder anbefaler dig.

Ok, vi siger, at fyren skal på date. Hvordan skal han opføre sig for at være heldig?
Hvis du har lokket hende på en date, så giv hende lige chancen for at lære dig at kende i den virkelige verden. Det er ikke sikkert, at du skal forsøge at dykke ned i hendes trusser inden for den første time.

Sex på første date er altså ikke et hit?
Det er ikke umuligt at få sex på første date, men gå ikke ud fra det som regelen. Vær åben for, at det kan ske, hvis du også kan mærke kemien, men læg ikke op til noget. Det kan (som du sikkert ved) have den komplet modsatte effekt.

Var Julie Eas gode råd ikke nok, så har Anne Rask, som er presseansvarlig for bl.a. Dating.dk, nogle gode råd, når du skal skabe kontakt på nettet.

- Skriv et personligt brev hver gang. Og tag udgangspunkt i pigens profil.
- Lav en præcis og informativ profil. Gerne med en lille overraskelse, så læseren undrer sig.
- Hav billede på profilen. Og ja - det skal være af dig og ingen anden!
- Vær ærlig omkring alder, vægt og højde. Du bliver afsløret med det samme, når I mødes i virkeligheden.
- Vær aktiv på stedet. På den måde optræder du i flest søgninger.

Når du så har skabt kontakten, har Anne et par yderligere gode råd omkring at sammensætte en date.

- Drop klicheen, det vil sige biografturen, prøv noget anderledes. En kanotur, kanalrundfart eller andet, der viser din kreativitet og gør dig lidt unik.
- Det er altid godt at lave noget fysisk (nej ikke sex ... endnu da, red.) sammen, da I så undgår pinlige pauser og er mere naturlige.
- Drop "Søde" i de første breve. Det ved du jo ikke endnu. Skriv hellere noget, der vækker hendes opmærksomhed.
- Spar på komplimenterne i starten. Lad dem komme efterhånden. Ellers virker du desperat.
- Vær gerne kæk og fræk uden at blive en lalleglad idiot.

Så er det bare at komme igang med at skrive brevene, betage tøsebørnene og få scoret. Der er ingen undskyldninger mere, drenge.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE