Magasinet M!

Nonstop onani

Kan man onanere FOR meget?Nonstop onani
Hej Denice

Jeg er typen, der virkelig, virkelig godt kan lide at dyrke sex og hvis jeg ikke får noget af det frække, så spiller jeg til gengæld meget pik. Nogen gange gør jeg det op til 4-5 gange om dagen. Heldigvis kan jeg godt holde mig, når jeg i skolen og på mit arbejde, men en lille morgen-rykker skal dagen da startes med, he-he ;-). Det jeg gerne vil vide er, kan man gøre det for meget over længere tid? Og kan man tage fysisk skade af at gøre det for meget?  Og til sidst mange tak for de gode film, god inspiration, he-he ;-)

Håber du kan hjælpe mig

Spilleren

Hej Spilleren

Det kender jeg godt! Ikke så meget det med at spille pik, men mere det der med at være total afhængig af sex. Det er pænt svært for mig at holde mig, til jeg kommer hjem, så jeg synes, at det er imponerende, at du rent faktisk kan holde dig. Havde det været mig, havde jeg straks fundet en ledig krog eller et toilet, hvor ingen kunne føle sig generet af mine underligheder - haha ...;-)

Jeg onanerer selv meget - måske ikke altid lige så meget som dig, men ofte! - og jeg har endda partner ;-). Nogle mennesker skal bare have luft for deres seksuelle energier flere gange om dagen, og sådan er det bare. Det må man leve med (og nyde ;-).

Jeg synes, det er vigtigt, at du fortsætter med at lette trykket - ellers bliver du garanteret aggressiv og pirrelig, fuldstændig lige som jeg selv gør. De perioder hvor jeg snerrer mest af folk, og gør de dummeste ting, er de perioder, hvor jeg ikke føler, jeg får sex nok! Ungdommen nu til dags *lol*.

Og nej, udover trætte arme og en hudløs fløjte, så tror jeg ikke, der følger en masse varige mén med ;-). Måske er den eneste skade, at det på lang sigt bliver sværere og sværere for dig at komme, og der skal mere og mere til, før du får "lyst".

Jeg er jo ikke læge eller psykiater, men du er måske på grænsen til at være sexafhængig. Det er lidt ligesom alle de andre ting man kan være afhængig af: Man bliver jo ikke alkoholiker af at drikke et par gange om ugen, men hvis det første man skal ha' om morgenen for at fungere er alkohol, så... er det ikke sundt.  Det samme vil jeg sige til dig - hvis du ikke kan stå op om morgenen uden at give den en lille river, før du går hjemmefra - så er du nok afhængig af det ;-)
 
Er det ikke så slemt? Så skal du nok ikke bekymre dig mere om det, men nærmere være glad for, at du har så stor en sex appetit ;-)

Knus Denice K
ClubDenice.dk

Har du spørgsmål til Denice om sex, så skriv ind til Denice@benjamin.dk.
Hvis dit spørgsmål bliver brugt, så får du samtidig Good Vibration Kits fra RFSU som tak.

Har du spørgsmål til Denice, der ikke har noget med sexbrevkassen at gøre, kan du skrive til hende direkte via Clubdenice.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt