Magasinet M!

Nu mangler vi bare solen: Spansk firma ombygger Yamaha til fræk sommerracer

Café-racere er uhyre populære med deres skrabede retro-look. Nu har Yamaha slået sig sammen med Ad Hoc Café Racers i forsøget på at skabe den perfekte lille frækkert af en motorcykel

I samarbejde med Yamaha har det spanske firma Ad Hoc Café Racers bygget en one-off gaderacer. Den specialdesignede motorcykel er baseret på den allerede eksisterende XSR700, som er en klassisk type motorcykel, men resultatet af det spansk-japanske samarbejde er altså alt andet end typisk.

Manden bag "Ad Hoc", David Gonzalez, er ikke nybegynder, når det kommer til at ombygge motorcykler. 

Han har tidligere fået international anderkendelse for sin XJ650 og XJ750, så det ville undre os, hvis ikke også den nye XSR700 "Otokomae" kommer til at fange folkets opmærksomhed. 

ANNONCE
Nu mangler vi bare solen: Spansk firma ombygger Yamaha til fræk sommerracer

- Jeg kan virkelig godt lide den skøre stil, som David har skabt, lyder det fra Yamaha Motor Europes marketingkoordinator, Cristian Barelli. 

- Den seje gaderacer passer rigtig godt sammen med XSR700, og lakeringen er virkelig noget for sig selv. Han sørgede for at følge vores gyldne regel om ikke at skære eller svejse i motorcyklens ramme. Derfor viser denne konstruktion virkelig, at du kan tilpasse din XSR, så den skiller sig ud fra mængden, uden der skal udføres omfattende fabriksarbejde!

For at opnå det rå look har David brugt reservedele fra andre Yamaha-modeller. Bremseskiver, forgaffel og kobling er fra den mere hardcore racer YZF-R6, mens styr og stamme er fra MT09. 

Derudover har den fået et nyt udstødningssystem fra SC Project, som giver en mere rå og aggressiv lyd. Præcis som du gerne vil have det på din café racer!

Motorcyklen stinker af benzin i blodet og godt håndværk, så det bliver et kæmpe 'ja tak' herfra. Kom så tilbage sol!

Se forvandlingen i videoen herunder.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt