Magasinet M!

Ny Aquaman-trailer giver indblik i stodder-superhelten Aquaman

Det kunne godt gå hen og blive interessant!

DC Comics forsøger at ride på bølgen af Marvels negative modtagelse af Venom, og håber, at de måske kan bringe lidt interesse for deres kommende projekt, Aquaman, i deres filmiske univers.

Og man må indrømme, at Khal Drogo-skuespilleren Jason Momoa også er en interessant skikkelse, som måske kan skabe noget interessant om den svømmende superheltestodder.

Derfor har de lanceret en 5-minutters preview på New York Comic Con, hvor man får et nærmere indblik i livet for Arthur Curry.

Filmen fokuserer på hændelser lige efter historien i Justice League, hvor Arthur Curry er blevet lederen af undervandsriget, Atlantis - her bakser han med folk fra overfladen, der truer deres hav, samtidig med at hans eget folk er ude efter ham og folk på landjorden.

Som altid en røvfuld CGI-smadder, men instruktør James Wan ser også ud til at få sparket noget humor ind i det mørke univers!

Filmen rammer til december - se traileren herunder:

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Redaktør med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt