Magasinet M!

Ny score-app: Sådan kommer du i kanen med dine veninder

Vi har alle fantaseret om det. Nu kan du gøre noget ved det.Ny score-app: Sådan kommer du i kanen med dine veninder

Måske har du fantaseret om hende den lækre kollega nede fra regnskabsafdelingen, der altid smiler til dig. Eller hende fra parallelklassen, som altid sætter sig ved bordet ved siden af dig i kantinen. Men vil de noget? Vil hun i seng med dig? Nu kan du helt anonymt vælge hvem af dine kvindelige facebook-venner, du gerne vil knalde med. Og hvis der er gensidig interesse, så får I begge en email. 

Siden hedder Bang with Friends og er ganske simpel at bruge. Du accepterer at siden får adgang til din venneliste på Facebook, og når du har gjort det, kommer en side frem med alle dine venner af modsat køn frem på siden. Her kan du så klikke "Down to Bang", hvis du er interesseret. 

 

ANNONCE
I oplysningens tjeneste har jeg valgt nogle - og valgt nogle fra... - Ny score-app: Sådan kommer du i kanen med dine veninder I oplysningens tjeneste har jeg valgt nogle - og valgt nogle fra...
Ifølge Mashable får app'en fem nye brugere i minuttet, og selvom den måske endnu ikke er så udbredt i Danmark, så håber vi her på Connery-redaktionen at de danske piger også hopper på dillen. Og måske på dilleren ;)
Del

Seneste nyt

ANNONCE