Magasinet M!

Ny undersøgelse afslører: Det forventer danskerne af deres feriesex

Det at tage på ferie kan ofte betyde mere kvalitetstid med sin partner og for en gangs skyld tid til hore derudad som en duracell-kanin. Men har danskerne det også sådan?

Sommer = Ferie! Ferie = Mere og bedre sex. Sådan ser man i hvert ofte på det. I hvert fald, hvis du spørger os. Men hvordan ser virkeligheden egentlig ud?

I en britisk undersøgelse foretaget af Durex - et af de førende brands inden for seksuel nydelse - svarede mere end halvdelen, at de forventede bedre sex på deres ferie. 60 procent svarede dog, at det alligevel ikke levede op til deres forventninger, hvilket især skyldtes det digitale, der var en distraktion. Altså, at forholdet led under for meget tid på mobilen eller en tablet. På baggrund af den britiske undersøgelse satte Durex sig derfor for at finde ud af, hvordan virkeligheden ser ud hos os danskere.

I undersøgelsen, som er foretaget af YouGov, svarer danskerne på, om de forventer bedre sex med deres partner, når de er på ferie. Og modsat briterne er svaret fra flertallet et lunkent "nej". Hele 43 % forventer ikke bedre sex ude end hjemme, mens kun en tredjedel svarer ja - selvom de unge, som endnu ikke har børn, har væsentlig større 'sexpectations'. Hos de 18-34-årige forventer 41% således bedre sex på ferien.

Spørgsmålet er blot, om gymnastikken på de fremmede lagener er bedre end derhjemme. Og spørger man danskerne, er svaret et rungende "nej". Hele 53% svarer, at de ikke synes, at sex er bedre på ferien, mens kun mindre end hver tredje svarer "ja". Samme tendens ser man i både Sverige, Norge, Finland og som nævnt i Storbritannien, hvor Durex har kørt tilsvarende undersøgelser. 

ANNONCE
iStock - Ny undersøgelse afslører: Det forventer danskerne af deres feriesex iStock

Durex er af den holdning, at intet bør komme i vejen for god sex - ikke mobilen og slet ikke på ferier. Den kendte drink hedder jo heller ikke "text on the beach", og det er der en god grund til.

Derfor satte Durex sig for at undersøge, om vores smartphone måske bærer en del af skylden. Som en del af et filmet socialt eksperiment inviterede Durex en række par på deres livs ferie, hvor man ved ankomsten tog mobiler og tablets fra halvdelen af parrene. Resultatet på eksperimentet er filmen #DoNotDisturb, hvor de tech-fri par har haft en helt anden intim ferieoplevelse end parrene, som beholdt deres mobiler.

Filmen er en opfordring til par over hele kloden om, hvordan man kan være anderledes tilstede i sit parforhold, hvis man ved sit check-in samtidig beslutter sig for en tech-out.

I forlængelse af filmen har Durex samtidig lanceret en global kampagne, som skal inspirere alverdens par til at lægge mobilen fra sig på ferierne for at være mindre sociale online og mere sociale i nuet. Kampagnen består ud over filmen bl.a. af doorhangers, som man kender fra hoteller med opfordringen #donotdisturb.

Giver det så bedre feriesex, hvis man tager en pause from teknikken? Se #DoNotDisturb-eksperimentet her, og bedøm selv:

ANNONCE

Læs mere her

Del

Seneste nyt