Magasinet M!

Ny undersøgelse afslører: Så mange af dine kollegaer onanerer og har sex på jobbet

Nyder du også en lille 'hyggestund' efter turen til kaffemaskinen?

Du har godt lagt mærke til, at der er mange af dine kollegaer, som lige bruger lidt ekstra tid på potten. Det kan selvfølgelig skyldes, at de har fået en slem omgang sushi eller bare en halv-dårlig shawarma, men det kan også skyldes, at dine mandlige kollegaer sidder og banker den, mens dine kvindelige kollegaer sidder og triller ært. Jeps, mens du knokler din røv i laser, bliver de andre betalt for at hygge sig.

En undersøgelse viser os, at det bestemt ikke er alle, der bruger hele arbejdsdagen på kun at arbejde. Yellow Octopus står bag undersøgelsen, hvor 1000 mennesker er blevet spurgt omkring deres adfærd på kontoret. Blandt de adspurgte fandt de ud af, at 13% af alle mændene og 5% af alle kvinderne havde prøvet at onanere på jobbet. Heraf havde 40% gjort det mere end seks gange.

Dine kollegaer nøjes dog ikke kun med at onanere. Mens du har øjnene dybt plantet i det kedelige Excel-ark, har hele 11% af din arbejdsplads haft gang i en hed omgang 'hanky panky'. 4% af de deltagende havde nemlig prøvet at trække en venlig sjæl udefra med ind kontoret, mens 11% havde haft fingrene i en kollega. Den største procentdel ventede dog med de seksuelle aktiviteter til efter lukketid, mens 36% ikke kun holde fingrene fra hinanden og havde gang i den dyre under normale arbejdstider.

Ud af de mennesker, der havde sex på arbejdspladsen, er 14% blevet opdaget. Er du også lidt mere heldig på arbejdet?

ANNONCE
Yellow Octopus - Ny undersøgelse afslører: Så mange af dine kollegaer onanerer og har sex på jobbet Yellow Octopus
Del

Seneste nyt