Magasinet M!

Nyt spøgelseshus er så intenst, at du skal have en lægeerklæring med

Ingen har nogensinde været hele spøgelseshuset igennem.

BEMÆRK: artiklen indeholder klamme, blodige og uhyggelige billeder!

Et amerikansk spøgelseshus, McKamey Manor, er så skræmmende, at ejeren får besøgende til at underskrive en 40-sider lang "kontrakt", og man skal også have en lægeerklæring med for at bevise, at man er mand nok til spøgelseshuset..

Er du ekstra modig og sej, og kan du komme igennem spøgelseshuset uden at skrige, så modtager du en præmie på $20,000 (134.000 kr.).

McKamey Manor er så forfærdeligt, at ingen nogensiden har været igennem hele huset.  

ANNONCE
Nyt spøgelseshus er så intenst, at du skal have en lægeerklæring med

Russ McKamey, som ejer den uhyggelige attraktion, har lavet et nyt show, som han kalder ´Desolation´. Han beskriver showet som det mest ekstreme nogensinde, og ud fra billederne, så er det en underdrivelse, hvis I spørger os.

Han forklarer til WGNTV om det nye show: "Der er ikke én eneste, der er nået til start-uret af det nye show endnu. Med det nye mentale spil, som er en del af `Desolation´ showet, bliver det endnu mere vanskeligt end før".

ANNONCE
Nyt spøgelseshus er så intenst, at du skal have en lægeerklæring med

Hvis du har lyst til at prøve den nye udfordring, eller show, som Russ kalder det, så koster det blot en pose foder til en af Russ fem hunde. Men, det er ikke det eneste adgangskrav. 

Du skal være 21 år. Er du istedet imellem 18-20 år, så skal du have dine forældres godkendelse. Du skal gennemgå en fysisk test, og have en lægeerklæring med, hvor der står, at du er fysisk og psykisk stærk. 

Du skal igennem et baggrundscheck lavet af teamet i spøgelseshuset; du bliver enten vurderet over FaceTime eller via et telefonopkald, du skal medbringe dine forsikringspapirer og underskrive endnu en 40-sider lang kontrakt. Derudover skal du igennem en medicin-test, så du ikke er påvirket under besøget. 

ANNONCE
Nyt spøgelseshus er så intenst, at du skal have en lægeerklæring med

Afslutningsvis skal alle deltagere se videoen ´And Then There Were None´, som er en to-timer lang samling af mennesker, som har prøvet at komme igennem udfordringerne - men ikke er lykkes med det. Imens man ser den rædselsfulde film, så er der en stemme, der hele tiden siger: "Du har virkelig ikke lyst til at gøre det her". Det lyder da skide sjovt... 

Russ har brugt mere end en million dollar på at få `Desolation´ op at køre og fair nok, det er ihvertfald lykkes ham at lave noget så uhyggeligt, at ingen har været det hele igennem. Han henter sin inspiration fra gyserfilm og beskriver sig selv som en ret konservativ fyr, som tilfældigvis bare driver et sindsygt hjemsøgt hus, som folk kalder for en torturfabrik.

Hvem er klar?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE