Magasinet M!

Orgasme

En kvinde har ret til orgasme..... Hvis hun vel og mærke kan nå det !!



'En kvinde har ret til orgasme - Hvis hun kan nå det!!' Ja, ja - pis med jer, den sætning er hørt før, men den dækker vel også meget godt over sandheden om, at I måske bare ikke kan finde ud af at få jeres kvinder til at komme!?

Hvis ovenstående er tilfældet, så er det måske på tide at tage jer sammen, så i begge får den ultimative nydelse ud af det. Mænd og kvinder ser forskelligt på både sex og det at få orgasme, men der er ingen grund til at tilsidesætte hendes behov, bare fordi det måske ikke altid er ligeså stort som dit.

Kvinder får ikke orgasme lige så nemt som mænd, derfor skal der gøres lidt mere ud af det. Mange tror fejlagtigt, at kommer man, så kommer man, men der er mange forskellige måder at få orgasme på.

Den nemmeste orgasme er en klitorisorgasme, hvor pigen kommer ved, at klitoris bliver stimuleret på den ene eller den anden måde. Så dette er jo et godt udgangspunkt. Hvis du bruger fingrene, så sørg for guds skyld for, at du ikke har flossede negle, for kommer du til at køre en spids negl opver hendes klitoris eller inde i skeden for den sags skyld, svarer det til, at hun jager tænderne over dit pikhoved, men du har det største jern på.

At slikke hende er heller ikke en ueffektiv metode, bare det gøres ordentligt. Det handler simpelthen om at finde ud af, hvordan det er bedst for hende, du er sammen med. Alle vi piger kan lide det på forskellige måder. Det skal jo helt ikke være for nemt :o) Nogle kan lide det er blødt, andre hårdt. Nogle mener, at en ting der bare kan ødelægge det hele er, hvis du begynder at suge. Jeg mener, nogle gange ligger man bare der og tænker: 'hvilken del af ordet slikke, er det lige, manden ikke fatter?' Men lige meget hvordan hun kan lide det, så lad være med at skifte teknik for ofte, da det er den konstante stimulering, der får hende til at komme.

Forestil dig, at I ligger og er godt oppe at køre, du er meget tæt på at komme, men så smiler hun bare sødt til dig, kysser dig på kinden og lægger sig forpustet ned på ryggen og siger, at 'puhaaaa det var fandme godt'. Du ligger og tænker noget i stil med, at hvad fanden har hun gang i, for I var da slet ikke færdige. Eller du var i hvert fald ikke færdig!!!! Selvom alle piger måske ikke har samme behov for at komme hver gang, så er det nogen gange denne følelse, som vi ligger tilbage med.

Der skal to til at få det til at fungere optimalt, og i har begge to muligheden for at gøre det bedre. Men der skal ikke særlig meget til før end du kan gøre det bedre. Det er bare at lytte til hendes signaler, når I ligger og er i sving på lagnerne, gulvet, bordet eller hvor i end udøver jeres fantasier.

Og kom så i gang!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce