Magasinet M!

Par-app giver indblik i danskernes sexlyst - her kan du se resultatet

Med et simpelt klik på din smartphone kan du og kæresten få åbnet op for jeres frækkeste fantasier. Vi har set nærmere på, hvad de danske par kan lide at lege.Vi har tidligere skrevet om det danske startup, iPassion, hvor dig og kæresten kan udforske hinandens seksuelle lyster, uden at samtalen bliver akavet. Appen spørger ind til jeres præferencer, fantasier, turn-ons, turn-offs m.m. og gør det til en leg at udveksle frække og endnu ukendte informationer om hinanden.

Nu har app'en haft en løbetid på lidt over et halv år, og de har netop gjort status over, hvordan det står til med danskernes sexfantasier.

Chef og sekretær

Et klassisk scenarie! Den travle chef som arbejder over for at færdiggøre en vigtig rapport, og sekretæren som bliver for at hjælpe med den vigtige deadline - et godt stykke efter midnat! Hvem har ikke hørt dén før?

Ca. 80% af danske mænd og 70% af danske kvinder er med på denne rollespilsleg - og det er let at forstå hvorfor. Den nødvendige påklædning er allerede i tøjskabet, og scenariet er forholdsvist enkelt at forstå og udleve.

Ca. halvdelen af mændene vil være chefen, og ligeledes vil halvdelen af kvinderne være sekretæren, hvilket ikke umiddelbart er overraskende. 1 ud af 5 brugere vil dog gerne være på begge sider af bordet, men hver 10. kvinde vil kun være med, hvis hun må være chefen.

ANNONCE
iStock - Par-app giver indblik i danskernes sexlyst - her kan du se resultatet iStock

Herre og slave

Som herre har man sin slave under sin fulde kontrol, og det er slavens pligt at gøre alt, hvad der bliver befalet - ALT! Dette kan sætte krav til tillid i forholdet, men det er helt sikkert ikke noget, folk udelukker, da kun 17 % af mændene og 28 % af kvinderne svarer "nej tak" til scenariet.

De traditionelle kønsroller slår også meget igennem, idet langt størstedelen af mænd vil være herren og størstedelen af kvinder vil være slave. Dog vil ca. 15% af både mænd og kvinder gerne bytte rollerne om.

"Herre og slave" kræver stort set ingen forberedelse eller rekvisitter. En ordre om at strippe fra herren, og så er man allerede godt i gang. Det er et vildt og åbent rollespil med mange muligheder.

ANNONCE
iStock - Par-app giver indblik i danskernes sexlyst - her kan du se resultatet iStock

Politi og forbryder

Den ene partner disciplinerer den anden. Og med stor autoritet! Scenariet med politi og forbryder tager "bad boy/bad girl"-fantasien til et helt nyt niveau - og politiuniformen er altid på top 10-listen over de mest solgte kostumer hos erotiske shops, og det bedste ved denne fantasi er selvfølgelig, at håndjern er en naturlig del af legen.

De fleste par er vilde med netop denne fantasi. For mændene er det næsten 50-50, om de foretrækker at være betjent eller forbryder. For kvinderne ser det dog en smule anderledes ud, idet 2 ud af 3 kvinder foretrækker at være i håndjernene fremfor at give dem på.

ANNONCE
iStock - Par-app giver indblik i danskernes sexlyst - her kan du se resultatet iStock

Blikkenslageren "fikser rørene"

Dette rollespilsscenarie er en klassiker i de erotiske film på linje med den blåøjede pizzafyr, som dukker op til tøsefesten. Men på trods af klassikerstatus er den faktisk ikke særlig populær blandt danske brugere. Næsten halvdelen af alle mænd og kvinder bryder sig ikke om tanken om at "rense rørene" med blikkenslageren, hvilket gør denne fantasi til en af de mindre populære i teamets oversigt. Måske har det noget at gøre med grunden til behovet for en blikkenslager i første omgang?

Dog er hver fjerde frisk på at afprøve fantasien. Hvis den vel og mærke lever op til kønsstereotyperne. 23% af mændene vil gerne prøve legen, hvis de får lov til at være blikkenslageren, og 22% af kvinderne siger ja, hvis de er dem, som skal have "rørene fikset".

ANNONCE
iStock - Par-app giver indblik i danskernes sexlyst - her kan du se resultatet iStock

Fremmede på en bar

Når man er i et parforhold, spiller man efter reglerne. Men one night stands er stadig en populær fantasi. At samle en mystisk fremmed mand eller en gudesmuk kvinde op i baren er et meget eftertragtet rollepilsscenarie for moderne og beherskede par, som ikke føler for at tage en eller anden med hjem, som de ikke kender.

Cirka halvdelen af alle kvinder og mænd vil gerne udspille denne fantasi, som ovenikøbet er en nem og sjov måde at pifte et forhold lidt op på. Noget af det som kan udløse lidt forbehold over for denne fantasi er det faktum, at det foregår i det offentlige rum, hvilket selvfølgelig kan være udfordrende - men dermed måske også lidt ekstra pirrende.

ANNONCE
iStock - Par-app giver indblik i danskernes sexlyst - her kan du se resultatet iStock

Vampyr og offer

Skarpe tænder og hjælpeløshed. Biddet og den seksuelle spænding. Scenariet med vampyr og offer virker umiddelbart som skabt til en fræk omgang rollespil, og den sexede vampyrfigur er særdeles fremtrædende i nutidens mange populære serier og film omhandlende den charmerende blodsuger og det smukke, uskyldige offer. Så man skulle jo tro, at dette var en populær fantasi.

Imidlertid ser det faktisk ikke ud til at forholde sig sådan. Hele 2 ud af 3 synes nemlig, at fantasien er for fjollet. Og det gælder for både mænd og kvinder. Måske er figurens popularitet faktisk en ulempe ift. fantasien? I Twilight-filmene forestiller både den mandlige og den kvindelige hovedperson teenagere i stedet for sexede voksne. Eller måske skyldes det, at de nødvendige rekvisitter og kostumer kan gøre det svært at tage det alvorligt under seancen? Eller måske er det veganertrenden?

Med det sagt er det nu stadig nemt at forstå, hvorfor den sidste tredjedel alligevel er interesseret i denne fantasi, da den indebærer både fare, underkastelse, mystik, lidt smerte og en masse nydelse.

ANNONCE
iStock - Par-app giver indblik i danskernes sexlyst - her kan du se resultatet iStock

Prostitueret

Dette rollespil er åbenlyst kontroversielt, da det indebærer prostitution, som godt nok er lovligt i Danmark, men som oftest er tabubelagt, og det er et emne, som er udsat for heftig debat. Men rollespilslege har ikke nødvendigvis noget med "virkeligheden" at gøre. Og Team iPassion har fundet ud af, hvad folk føler om det at "betale" for sexakten.

Lidt under halvdelen af alle kvinder og mænd udelukker fantasien med det samme. Men der er alligevel en vis åbenhed at spore hos danskerne. Cirka 1 ud af 4 er meget tøvende og svarer "måske", imens den sidste fjerdedel faktisk godt vil afprøve den.

Det lader til at denne fantasi, på trods af sit kontroversielle indhold, er rimelig populær. Det kræver heller ikke mange rekvisitter eller en masse udklædning, og hvis det gøres helt rigtigt, kan det måske endda afføde en romantisk "Pretty Woman"-stemning.

ANNONCE
iStock - Par-app giver indblik i danskernes sexlyst - her kan du se resultatet iStock

Hvis du synes det hele lyder meget spændende, kan du passende hoppe forbi App Store eller Play Store. App'en er gratis. Sådan som vi ser det, har du intet at miste. God fornøjelse!

Del

Seneste nyt