Magasinet M!

Peter Schmeichel gør comeback

Peter Schmeichel vender tilbage til Viaplay

Efter en årrække væk fra sendefladen er Peter Schmeichel nu bragt tilbage i hus hos Viaplay. 

Den legendariske målmand bliver ikke kommentator, men er derimod aktuel i 2024/2025-sæsonen af Premier League, hvor han sammen med Jaap Stam og Fredrik Lundberg skal være vært på optaktsprogrammet "Viaplay Premier Sunday", sådan lyder det i en presseskrivelse fra NENT. 

“Viaplay Premier Sunday” kommer 10 gange i løbet af sæsonen 24/25 til at udgøre studieudsendelsen rundt om et Premier League-opgør. De 10 gange sendes programmet direkte fra sidelinjerne på de engelske stadioner, og dermed så tæt på kampene som man overhovedet kan komme. 

Peter Schmeichel ser med forventning frem til at blive en del af Viaplays dækning:

"At samle værter, eksperter og teknologi i ét optaktsstudie for flere lande er et innovativt skridt, der giver os en masse muligheder for at udvikle og hæve det allerede høje niveau. Live-sportsoplevelsen på Viaplay er allerede i en liga for sig, og jeg ser frem til at arbejde sammen med Jules, Jaap og Freddie."

Det nye optaktsshow er et format der er designet til at blive sendt i alle lande hvor Viaplay har Premier League-rettigheder, og det betyder at programmet bliver på engelsk. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt