Magasinet M!

Pigernes bekendelser: "Her kunne han nemt - uden nogen opdagede os - snige en finger op under min nederdel"

Få den frække historie fra en bytur, der hurtigt udviklede sig da pigerne skred.Pigernes bekendelser: "Her kunne han nemt - uden nogen opdagede os - snige en finger op under min nederdel"

En af de mest populære features i vores nu hedengangne magasin var, når pigerne krøb til korset og afslørede nogle af deres frækkeste sex-historier. Vi synes, nogle af dem fortjener et gensyn - og det her er en af dem (bragt i magasin nummer 123):

Min vildeste sexoplevelse var en aften, da jeg var i byen med veninderne i København. Vi var selvfølgelig godt gejlet op til dans og flirteri, men allerede da klokken var tre, sad flere af mine veninder og halvsov i et hjørne på diskoteket. Men da jeg selv arbejder på et diskotek, er jeg vant til at holde mig vågen til klokken lort om morgenen. Jeg skulle med morgentoget hjem klokken seks, da jeg bor langt fra København, så jeg var selvfølgelig frisk på at blive i byen. Jeg sagde til veninderne, at de bare kunne tage hjem, så skulle jeg nok finde en lækker snitte at hygge med.

Der gik ikke to minutter, fra de var gået, til jeg stod på dansegulvet og kørte min røv - som kun lige var dækket af en meget kort nederdel - op og ned ad den lækreste fyr. Vi stod længe på dansegulvet og vred os op af hinanden, og vi kunne mærke hinanden blive mere og mere liderlige. Snart fandt vi en sofa, og her kunne han nemt, uden nogen opdagede os, snige en finger op under min nederdel. Det var ikke meget snak, det blev til - faktisk fandt jeg aldrig ud af, hvad han hed! Tiden fløj af sted, og jeg foreslog at vi skulle gå op mod Hovedbanegården, så jeg var der, når mit tog kørte. Der endte det med, at vi havde sex lige bag Hovedbanegården op ad en kold stentrappe (i november måned), mens en eller anden liderlig fyr stod og gloede på. Vi var så liderlige, at vi bare ignorerede ham fuldstændigt, og bagefter spurgte jeg ham, om det også havdeværet godt for ham. Han fik lige fremstammet et "ja" og gik så. Det pinligste ved hele denne meget hede nat var, at jeg kom til at slynge et "vi ses" ud, da jeg stod på toget... Nåh nej, det gør vi jo nok ikke... Kasper? Rasmus? Hvor var det, du boede? Nå, det kan også være lige meget. Det var i hvert fald en fed bytur med veninderne.

Karina, Kalundborg 

ANNONCE
Del

Seneste nyt