Magasinet M!

Pigernes bekendelser: - Hvem vil ikke gerne ligne en uskyldig skolepige?

Læs Lauras historie om skolepigens frække besøg!Pigernes bekendelser: - Hvem vil ikke gerne ligne en uskyldig skolepige?

En af de mest populære features i vores nu hedengangne magasin var, når pigerne krøb til korset og afslørede nogle af deres frækkeste sex-historier. Vi synes, nogle af dem fortjener et gensyn - og det her er en af dem (bragt i magasin nummer 133):

Skolepigen på frækt besøg

Jeg skulle besøge min langdistancekæreste efter skole, og vi havde ikke set hinanden i 10 dage, så jeg var pænt liderlig. Sidst vi var sammen, havde vi fundet en meget kort, plisseret nederdel til mig, der kun lige dækkede min røv. Den skulle passe med den hvide skjorte, jeg tidligere havde købt, for hvem vil ikke gerne ligne en uskyldig skolepige?

Jeg pakkede nederdelen og skjorten, og mens jeg sad i toget på vej over til ham, tænkte jeg på, hvordan jeg skulle vække ham, når jeg kom frem. Min kæreste arbejder om natten, så jeg vidste, at han ville sove, når jeg ankom. Da jeg trådte ind af døren, smuttede jeg ud af mine jeans, skiftede til et par hvide blondetrusser og trak nederdelen op om numsen. Til sidst knappede jeg skjorten - kun lige til den dybe kavalergang, en 85D giver. Jeg sneg mig så ned under dynen til ham, trak hans boksershorts af og gav ham et blowjob for at gøre ham stiv. Han vendte sig lidt i søvne, men jeg fortsatte bare. Til sidst vågnede han, hev mig om på alle fire og tog mig hårdt bagfra. Det bedste sex nogensinde! Det er ikke sidste gang, jeg har taget min skolepigeuniform på ;-)

- Laura, København

ANNONCE
Del

Seneste nyt