Magasinet M!

Pigernes bekendelser: "Jeg var iklædt en fræk lille fransk uniform med et meget kort skørt"

Der ventede en glædelig overraskelse, da kæresten kom hjem fra arbejde.Pigernes bekendelser: "Jeg var iklædt en fræk lille fransk uniform med et meget kort skørt"

En af de mest populære features i vores nu hedengangne magasin var, når pigerne krøb til korset og afslørede nogle af deres frækkeste sex-historier. Vi synes, nogle af dem fortjener et gensyn - og det her er en af dem (bragt i magasin nummer 108):

SEX MED STUEPIGEN

Kæresten og jeg har lige haft halvårsdag, og i den anledning ville jeg give ham en fræk overraskelse. Jeg ved, at han længe har fantaseret om mig i en eller anden slags uniform, men jeg har altid syntes, at den slags var lidt for grænseoverskridende. Det endte dog alligevel med, at jeg købte et fint kostume inde på nettet, og sidste onsdag var jeg klar. Jeg sendte min kæreste en sms om eftermiddagen og skrev, at han bare skulle komme lige hjem efter arbejde - så ville han finde en sød stuepige, som var i gang med at gøre rent.

Præcis 17.15 låste han sig ind i lejligheden og blev glædeligt overrasket over at se mig inde i stuen. Jeg var iklædt en fræk, lille fransk uniform med et meget kort skørt, mens jeg gik og støvede af. Så satte han sig i sofaen og sad bare og så lystent på mig. Jeg gjorde mig umage med at vimse lidt rundt og sørgede med jævne mellemrum for at bøje mig godt forover, så han fik frit udsyn til mine selvsiddende strømper og hofteholder. Trusserne havde jeg ladet blive i skuffen, så da jeg på et tidspunkt lagde mig helt ned på gulvet på alle fire - og han således kunne se direkte op i mig, kunne han ikke længere holde fingrene fra mig. Først lod jeg, som om jeg blev forarget over hans berøringer og prøvede at undslippe - hvilket bare tændte ham endnu mere! Til sidst måtte jeg selvfølgelig overgive mig, og lod ham tagemig på spisebordet. Meget frækt og meget anbefalelsesværdigt!

Henriette, Korsør

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE