Magasinet M!

Pigernes bekendelser: "Vupti, så røg mine trusser også ned om anklerne"

Anna havde lyst til sex med en fremmed i det fri. Læs hele hendes histore lige her.



Pigernes bekendelser: "Vupti, så røg mine trusser også ned om anklerne"

En af de mest populære features i vores nu hedengangne magasin var, når pigerne krøb til korset og afslørede nogle af deres frækkeste sex-historier. Vi synes, nogle af dem fortjener et gensyn - og det her er en af dem (fra magasin nummer 116):

Sex med en fremmed

Jeg har længe haft en fantasi om at dyrke sex med en fremmed i det fri, og da de første forårsdage begyndte at melde sig, tænkte jeg, at nu skulle det være! Så jeg gik systematisk i gang med at søge efter den rette fyr inde på Scor.dk, og allerede efter en lille uges tid havde jeg fundet en lexus en af slagsen. Så vi udvekslede lidt billeder, og jeg sendte ham en detaljeret beskrivelse af min fantasi på en mail. Heldigvis synes han, det lød superfrækt, og vi aftalte at mødes et bestemt sted ude i skoven, som jeg på forhånd havde udset mig. Her skulle jeg bare lade, som om jeg var ude at gå en tur, og han skulle være en tilfældig kondiløber, som kom forbi og spurgte om vej...

Da dagen oprandt, var jeg lige dele tændt og spændt, og da jeg gik på stien og ventede på ham, bankede mit hjerte helt sindssygt! Endelig kom han løbende imod mig og stoppede, da han nåede hen til mig. Han smilede kækt, spurgte om vej, hvorefter jeg tog hans hånd og førte ham uden et ord ned ad en mindre sti. Lidt efter gik vi væk fra stien og et godt stykke ind mellem nogle træer, hvor der var en lille afsides lysning. Her begyndte vi med det samme at voldkysse, og han løftede op i min top og tog om mine bryster. Lidt efter havde han også hænderne på min røv og var i gang med at løfte op i min nederdel. Vupti, så røg mine trusser også ned om anklerne! Jeg var allerede våd, da han gav mig finger, og vendte mig om, så han kunne tage mig bagfra, imens jeg lænede mig forover og holdt fast i et træ. Det tog ikke mere end 5-6 minutter,før han kom, men bagefter lagde han mig ned i skovbunden og gav mig en god omgang oralsex. Det var ikke noget, der indgik i den oprindelige fantasi, men I kan nok gætte jer til, at jeg ikke protesterede! Et kvarter senere rejste vi os op og kyssede farvel - hvorefter han løb videre!

Anna, Frederiksberg

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce