Magasinet M!

Pigernes mening om din frisure forneden

Kønsbehåring tager længere tid at trimme/barbere end hele dit fjæs. Og er der egentlig nogen grund til at bøvle med det? Womans læsere giver dig svaret.Pigernes mening om din frisure forneden

42 % af pigerne synes, at en fyr skal være trimmet, men med glatte løg

"Der går lidt for meget metroseksualitet i den, hvis han bruger timevis på at fjerne håret down under - og det virker ikke så sexet. Det må godt se lidt råt ud, men heller ikke for meget, tak!"

"Det bestemmer han sådan set selv, men jeg synes, helt glat eller trimmet er frækkest. Jeg ville nok have ret svært ved at give en guffer til én med fuld afro. Sorry, just not my style."

"Hvis det bliver helt glat, føler jeg mig pædofil. Desuden er det heller ikke særlig pænt, for det ser slet ikke naturligt ud. Men det skal heller ikke være vildtvoksende, hvis han ønsker min mund og ansigt i det område. Behåring på hans løg afhænger af hvilken behandling, han ønsker sig af mig."

"Trimmet = så du kan komme til (uden at få hår i munden). Glatte nosser = så man kan slikke løs lige så tosset, man vil."

"Hvis han foretrækker, at jeg er glatbarbere, så skal han da også være det. Jeg har ikke lyst til at gå amok i hans 'område', hvis jeg risikerer at hoste en hårbolle op bagefter."

"Syd for navlen skal det ikke ligne en barnenumse... Men det skal heller ikke være så behåret, at man skal bruge en tandstik efter et blowjob."

15 % af pigerne mener, at penisstørrelsen betyder noget i forhold til, om han skal barbere sig

"Hvis det er en lille diller, og man skal give et blowjob, så gider man da ikke at have hans pubeshår i næsen..."

"Kan han da ændre størrelsen ved hjælp af frisuren? Det er ikke udseendet, men det, den kan, der betyder noget!"

"Uanset størrelsen er det ikke rart at få hår i munden - og jeg opdager det nok alligevel, hvis han prøver at forlænge sin pik visuelt ved barbering."

"Det er da lige meget. For mig er det noget bøsset at gøre sådan. Men kan kvinder lide det, er det fint med mig. Jeg kan bare ikke. Jeg synes, jeg skal kunne se det mest naturlige."

"Uanset om den er stor eller normal størrelse, så er det lækrest, at der er trimmet. Er den lille, kommer den jo kun til at se større ud, i stedet for at den forsvinder lidt i junglen."

"Den har jo samme størrelse ligegyldig hvad. Men ingen kønsbehåring får den til at virke større, så det må være op til ham selv."

"Arh, det kunne godt være, at han - hvis han virkelig ikke havde meget at vise frem dernede - skulle gøre sig selv den tjeneste at få den ud af busken, så den kunne syne større."


13 % af pigerne har afbrudt sex pga. fyrens overdrevne behåring

"Jeg havde mødt en hammerlækker fyr, og jeg var da mere end villig til at give ham et blowjob. Men halvvejs igennem måtte jeg stoppe, da jeg havde fået utallige hår i munden - og halsen. Meget ucharmerende!"

"Jeg fik kvalme af det. Gå væk, udyr!"

"Nej, jeg tror, der skal meget til, før jeg må aflyse, hvis det gælder behåring. Jeg tror nærmere, jeg ville undre mig, hvis jeg kunne se, han havde udslæt... "Er det skægpest eller en kønssygdom, du har dér?" Intet af det er særlig sexet."

"For at bruge jeres terminologi, så havde han fuld afro, og jeg havde dårligt fået lukket læberne om slangen, før de første par hår sneg sig ind. Nok det dårligste (og korteste) BJ, jeg nogensinde har givet."

"Jeg har engang skrevet med en fyr, der på ingen måde var trimmet. Han sendte et 'frækt billede', og derefter var den bare nærmest død for mig. Jeg kunne slet ikke se bort fra den kæmpe dusk, han rendte rundt med. OMG!!!"

"Der lugtede af PIS OG LORT i den fuglerede. Jeg kunne simpelthen ikke få mig selv til at slikke den ren."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce