Magasinet M!

Premier League-spiller under mistanke for at have tævet en mand

Målmand John Ruddy er under anklage for at have banket en mand natten til søndag, og nu har hans klub, Norwich, iværksat en undersøgelse.

Premier League-spiller under mistanke for at have tævet en mand

Leveret af Tipsbladet.dk

Den tidligere engelske landsholdsmålmand John Ruddy er anklaget for at have overfaldt en anden mand natten til søndag, og nu har Norwich sat en undersøgelse i gang. Den skal klarlægge, hvad der er sket.

Tidligt tirsdag morgen dukkede der en video op på The Suns hjemmeside, hvor Ruddy er meget opsat på at komme i klammeri med en anden mand, og flere venner må holde ham tilbage, mens en kvinde gentager "Han er ikke det værd".

Ifølge et øjenvidne, som The Sun har talt med, nøjedes Ruddy dog ikke bare med at true manden med bank. Han overfaldt ham også.

Tjek alle de lækre wags i julekalenderen - klik her

- Ruddy satte sig ind i taxaen og sad ved døren og diskuterede med fyren, og lige pludselig gav Ruddy ham en uppercut, der sendte ham i gulvet. Så steg Ruddy ud af taxaen, satte sig ovenpå ham, slog ham et par gange, og så rejste fyren sig op med sit ansigt dækket i blod, siger øjenvidnet. 

- Han holdt sig ikke tilbage - han klaskede ham virkelig.

Ifølge The Guardian har det lokale politi ikke modaget nogen anmeldelser om overfald i området, men Norwich har bekræftet, at klubben vil efterforske sagen. 

Læs også: Pione Sisto på vej til Premier League?

ANNONCE
Del

Seneste nyt