Magasinet M!

Rapport: Det perfekte blowjob

Læs den meget videnskabelige rapport udarbejdet af fire meget friske piger...Rapport: Det perfekte blowjob

FORMÅL

Formålet med denne rapport er, at undersøge forholdene for et blowjob og derved konkludere hvordan det perfekte blowjob udføres.

 

Teori:

En mands største glæde opnås ved seksuel udførelse, og derved har blowjobbet en stor indflydelse. Almindelig sex er til tider godt, men et blowjob er bedst. Vi piger kan opnå stor prestige og få opfyldt vores ønsker ved at udføre denne akt. Derfor skal det gøres efter bedste evne.

 

Udførelse:

Blowjobbet kan udføres på utallige måder, men den grundlæggende udførelsesmetode er som følger:

Først skal maskulinum opvarmes. Dette kan ske ved kyssen på hals, negle nedad hans ryg, erotisk berøring, sagte stønnen i hans ører, biden i læben, pirren ved fysisk kontakt imellem tunge/læber/tænder og maskulinums krop - dog ikke hans ædlere dele.

Når maskulinum er varmet op, påbegyndes arbejdet for alvor. Den grundlæggende metode er, at man lægger læberne rundt om emnet, og derefter kører hovedet op og ned over penis. Men hertil kan der være forskellige afvekslinger og tilføjelser:

1) Brug hånden rundt om penis, og kør den taktvis med dit eget hoved

2) Brug igen hånden som før, men hold dit hoved stille, og leg med penishovedet med din tunge

3) Massér klunkerne med anden hånd, imens du udfører punkt 1 eller 2, eller bruger grundlæggende metode.

4) Hvis du er en kvinde, kan brysterne hjælpe sagerne på vej, ved at gøre som i punkt 1, men nu med bryster i stedet for hænder.

5) Hold munden stille, imens emnet bevæger sig og selv styrer tempoet.

 

 

 

 

6) denne metode kaldes "hot & cold": Til denne afveksling skal teen og isterningerne bruges. Tag på skift en smule lunken the og en knust isterning i munden og brug en af de forrige versioner, eller brug munden. Det skal lige understreges, at teen ikke må være varmere end lunken!

7) Brug en af punkterne fra 1 - 4, men brug her en meget stærk halspastil/mintpastil. Dette giver en frisk følelse, som helt bestemt giver bonuspoint.

8) Evt. kan du slikke/sutte på klunkerne, og tage en af disse i munden (Ikke tygge!)

 

FORSØGET

 

Materialer:

Mindst 2 personer. Første person af mandeligt køn, anden persons køn er ligegyldigt.

Evt. inventarer, så som seng, stol, køkkenbord, skab væg o.s.v.

Evt. ekstra remedier, såsom vand/bad, isterninger og lunken te, frækt undertøj, stærke mintpastiller, og for de mere erfarne typer: håndjern, buttplug, osv.

 

Hypotese:

Vi tror her på redaktionen, at en erektion vil forekomme, og vi efter fuldført arbejde får en glad, veltilfreds, og aldeles medgørlig mand.

Forsøgsbeskrivelse:

Her på redaktionen, har vi brugt forskellige metoder. TheNumberOf24 har brugt metoderne 1-5. Men udover har hun hendes egen personlige metode, som følger: imens blowjobbet udføres, stikkes tungen ned imellem penis hoved og forhud, og derved opnås en stor nydelse hos maskulinum, da man ved denne metode rammer en erogen zone.

Anna udførte sit forsøg i et badekar. Herved opnås en ekstra bonus, ved at puste under vandet, imens man har penis i munden eller puster imens, man holder hovedet inden for 5 cm af erigeret penis. Dog skal man overveje denne metode en ekstra gang, da man kan få vejrtrækningsproblemer, hvis ikke man har gæller.

For Punktums vedkommende var det første gang hun gav sit emne et blowjob. Før akten fortalte hun ham derfor, at hun altså ikke var særlig god, og at hun altid havde fået det samme at vide. Dette får maskulinum til at forvente mindre, og derfor kom det som en behagelig overraskelse, at akten forgik meget bedre, end han havde forventet. Psykologi længe leve.

 

 

Resultat:

Erektion med efterfølgende udløsning og derefter yderst tilfredse maskulinummer.

Diskussion:

Metoderne, der er listede, er enkle, men virker. Man kan altid tilføje sine egne versioner, og det er ikke sikkert, at disse metoder virker på alle mænd. Dog er det vigtigt bare at lytte til maskulinum, og hygge sig med at finde hans favoritter. Men vi tror ikke, at emnerne har noget imod at være forsøgskaniner i denne sammenhæng.

Fejlkilder:

Pas på tænderne: Når akten udføres, skal særligt kvinder med bøjle tage højde for denne. Husk også at tage højde for partnerens ønsker. Det nytter f.eks. ikke at tage et buttplug frem, når man er sammen med den jomfruelige type.

Ud over skal kvælnings-/bræklyden ved deepthroat helst ikke forekomme, med mindre emnet tænder på det. (hvilket vi ikke håber, der er nogen der gør)

 

Konklusion:

Som teorien fortalte, opnåede vi piger på redaktionen stor prestige og en tilfreds mand ved at udføre forsøget.

Men vi kan jo ikke være sikre på, at dette var det perfekte blowjob, og vi tvivler egentligt også på det. Men så er det jo kun godt, at vi har nogle forsøgskaniner, der nok er villige til at prøve igen. og igen. og igen. En dag skal det nok lykkes os!

Vores samlede liste over metoder er måske enkle, men de virker (i hvert fald for os og vores forsøgskaniner). Vi fandt også ud af, at vi piger gjorde det meget forskelligt. Så derfor er der jo (desværre) ingen garanti for, at de virker hos andre. Men held og lykke derhjemme!

Til slut er der kun en ting at sige: Vi sidder nu og skriver og venter på at 'forsøgspersoner' kommer sig efter behandlingen, og glæder os til at få igen. For hvem ved, måske kommer der en rapport om det perfekte Cunnilingus lidt senere..?

 

Hilsner fra redaktionen

TheNumberOf24, Anna, Miss. Mijaw og Punktum.

ANNONCE
Del

Seneste nyt