Magasinet M!

Red Jorden - med sex!

Sex gør godt - det er jo en gammel sandhed - men at det ligefrem kan redde jorden... det er vist noget nyt.

Red Jorden - med sex!

Af: Morten Greve

Et globalt initiativ, der kalder sig "Global Orgasm" arbejder på at få alle, der kan kravle og gå, til at få orgasme på samme tidspunkt, fordi den samlede "udløsning" af energi kvantemekanisk vil påvirke hele kloden og dreje den i en positiv retning. Det er jo et initiativ, vi kan stå inde for... vi føler os altid som bedre mennesker efter sex!

Vi viderebringer hermed deres pressemeddelelse:

GLOBAL ORGASM
Fred gennem kollektiv ekstase

Den 1. årlige synkroniserede globale orgasme for fred.

"HVEM?Alle mænd og kvinder, dig og hver eneste person, du kender

HVOR?Hvor som helst i verden - men især i lande med masseødelæggelsesvåben

HVORNÅR?Ved Vintersolhverv - fredag den 22. december ? når det passer dig, hvor det passer dig og med så meget opmærksomhed, du har lyst til.

HVORFOR?For at skabe positive forandringer i energi-feltet omkring Jorden via den størst mulige udladning af menneskelig energi. Der er to yderligere flåder på vej fra USA mod den Persiske Golf med anti-ubåds-udstyr, som kun kan være tiltænkt Iran, så det er på tide, at Jordens energi ændres NU!

Vore sind påvirker materie og energi-felt, så ved at koncentrere vores tanker under og efter orgasmen på fred, venskab og harmoni, så vil kombinationen af kraftig orgastisk energi og positive tanker reducere vold, had og frygt på et globalt niveau.

Enhver kan gøre det og nyde det ? du kan gøre det selv eller med en partner. Du behøver ikke engang fortælle folk, at du skal til at gøre det.?

Ja, det lyder rimeligt hippie-agtigt, men faktisk skulle den være god nok - der er rent faktisk undersøgelser fra det prestige-fyldte Princeton-universitet, der viser, at der er udsving på kvante-niveau på deres måleudstyr (såkaldte Random Event Generators - ja, meget Star Trek-agtigt), når der opstår noget meget negativt eller positivt på Jorden - eller hvis folk koncentrerer sig om f.eks. positive tanker via meditation.

Pressemeddelelsen, websitet og initiativet er med høj sandsynlighed en joke, men det betyder jo ikke, at man ikke kan følge opfordringen? et ekstra put på årets mørkeste dag, der samtidig potentielt kan påvirke det globale mentale klima? det er karma-knald på den gode måde.

Du kan læse mere om initiavet på www.globalorgasm.org
Du kan også læse mere om det teoretiske (kun for nørder) på noosphere.princeton.edu

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce