Magasinet M!

Roccat lancerer 10-års jubilæumsmus

En ny radikalt forbedret Kone

Tyske ROCCAT her på banen med en ny topmodel af en gamermus, der tager arven videre fra den første Roccat Kone anno 2007, og smækker den afsted i en 10-års jubilæumsudgave, med alt det nyeste i teknologi.

Den har forfinet ergonomi med forbedret forskelle på knapper, men det, der gør den til en ener, er de to RGBA-lysindikatorer, der drives af det helt nye intelligente AIMO-belysningssystem plus den responsive og bemærkelsesværdige præcise optiske Owl-Eye-sensor. Kone AIMO rejser i sandhed med lysets hastighed.

Den originale Kone gjorde indtryk som den første mus med belysning i flere farver med de to lysstriber, hvor den nye Kone AIMO fordobler det til fire og tilføjer et lysende musehjul for at bringe fremtiden for belysning til nutiden. Living Light-systemet drives af AIMO og reagerer intuitivt og organisk på brug og leverer banebrydende belysningsscenarier, som er nemme at konfigurere, reaktive og frem for alt flydende, som man får en oplevelse på et helt nyt niveau.

ANNONCE
Roccat - Roccat lancerer 10-års jubilæumsmus Roccat

Desuden er musen udstyret med den uber-responsive Owl-Eye sensor. Sensoren kan konfigureres med hensyn til den banebrydende DCU (Distance Control Unit), som ROCCAT® har opfundet, hvor dpi kan justeres i trin af 100 dpi, fra 100 to 12000, selvom der anbefales et interval på 400-3000 dpi som værende optimalt.

Kone AIMO har en tommelfingerzone med tre knapper, som giver et nyt og endnu højere kontrolniveau. Den omfatter to brede knapper, som kan bruges af alle plus en ergonomisk lavere knap, som er indstillet til Easy-Shift[+]? som standard. Easy-Shift[+]? er den verdensberømte duplikatorteknologi, som gør det muligt at tilknytte en sekundær funktion til musens knapper. Den er nem at programmere og giver mulighed for enkle kommandoer og komplekse makroer, hvilket udvider arsenal, så du kan reagere både hurtigt og effektivt i kampens hede.

Kone AIMO er nu tilgængelig i førende butikker. Musen kan fås i grå, hvid og sort.

ANNONCE
Roccat - Roccat lancerer 10-års jubilæumsmus Roccat
Del

Seneste nyt