Magasinet M!

Rundens Hold i Superligaen: 13. spillerunde

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold for 13. spillerunde med en række debutanter blandt de udvalgte.

Rundens Hold i Superligaen: 13. spillerunde
Målmand: Maksym Koval, OB (1)
Efter en svingende start i Odense, leverede Maksym Koval en sand pragtkamp mandag aften, da han med flere klasseredninger var afgørende for, at OB fik point med hjem fra Randers. Klart bedste OB'er i kampen.  Højre back: Rámon Rodrigues, FC Nordsjælland (1) Brasilianeren leverede sammen med resten af holdet en stærk indsats mod AaB, der ellers er berygtet for at have en stærk indsats. Men nordjyderne blev holdt fra scoringer, og Rodrigues havde også fine offensive tiltag 
Læs også: Mike Jensen: Spørg Thomas Frank om jeg er en topspiller

Central forsvarer: Jeppe Tverskov, Randers FC (1)
Den unge mand har gjort det godt i forsvaret hos Randers FC, og mandag var han med til at holde OB'erne fra store chancer udover scoringen. Han er også et våben ved offensive dødbolde, så der venter en spændende fremtid for Lyngby-drengen.  Central forsvarer: Mads Justesen, Hobro IK (1)Med sin storebror som cheftræner havde Mads Justesen en fin dag på kontroret mod AGF, da Hobro fik revanche for skrivebordsnederlaget tidligere på sæsonen. Justesen havde godt styr på sit forsvar og viste atter mod, lederevner og pondus.Venstre back: Ludwig Augustinsson, FC København (3)Superligaens bedste venstreback var igen fremragende for FC København i Haderslev, hvor han strøg op og ned af venstrekanten efter behag. Oplægger til begge FC Københavns mål. Strålende.  Højre midtbane: Jonas Kamper, Viborg FF (2)Kamper har stadig sin hurtighed, og den brugte han godt mod Esbjerg fB. Han kom ikke på måltavlen, men han bidrog fornemt - bl.a. med en assist - i den markante 4-2-sejr lørdag eftermiddag.  Central midtbane: Thomas Kahlenberg, Brøndby IF (1)Thomas Kahlenberg er tilbage som dominerende skikkelse på Brøndby-holdet, og han var banens bedste i 2-1-sejren over FC Midtjylland. Når han rammer sit højeste niveau, er han for god til Superligaen. Central midtbane: Stanislav Lobotka, FC Nordsjælland (1)Slovakken har haft et godt første efterår i FC Nordsjælland, hvor han viser gode kvaliteter både offensivt og defensivt. I den markante 3-0-sejr over AaB lagde man igen mærke til Lobotka, som spillede godt indtil sin udskiftning i det 73.minut. Venstre midtbane: Youssef Toutouh, FC København (1)Toutouh slås for fast spilletid i FC København, men gjorde en god figur i Haderslev søndag eftermiddag. Spillede især fremragende i første halvleg mod SønderjyskE, hvor han blandt andet havde et forsøg på stolpen. 
Læs også: Suerligaens bedste: Bruninho brager i toppen

Angriber: Bruninho, FC Nordsjælland (4)Den brasilianske angriber kom atter på måltavlen efter en kort tørkeperiode, da han var manden bag FC Nordsjællands fornemme sejr over AaB. To mål og en assists er imponerende i sig selv - og hertil kommer hårdt arbejde og flere fine momenter.  Angriber: Mayron George, Hobro IK (1)Han scorede to mål og kunne have lavet flere, så det var en fornøjelse at følge Mayron George i aktion for Hobro fredag aften. Costaricaneren er ved at vise sig som den angrebsprofil, han blev hentet til klubben for at være. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce