Magasinet M!

Rundens Hold i Superligaen

Efter hver Superliga-runde sætter tipsbladet.dk Rundens Hold i ligaen bestående af de spillere, der gjorde bedst opmærksom på sig selv i de seks kampe.

Rundens Hold i Superligaen

Her er tipsbladet.dk's bud på Rundens Hold i Superligaen:

Målmand: David Jensen, FC Nordsjælland (1)
Det var ikke David Jensens fejl, at det ikke blev til point i udekampen mod Randers FC. Målmanden fik brug for og fik vist sine kvaliteter, hvor specielt flere gode aktioner på stregen var med til at holde FCN inde i kampen.

Højre back: Johnny Thomsen, Randers FC (3)
Johnny Thomsen er tilbage på niveau. Den solide back fik sat sit præg på kampen ved blandt andet at lukke virkelig godt ned for hurtigløberen Joshua John og i det hele taget bidrage stærkt til, at Randers-defensiven fik vist, at der fortsat kan skærmes godt af foran eget mål.

Central forsvarer: Søren Reese Viborg FF (2)
Midterforsvareren som ikke mange inden sæsonen havde spået det store efterår er virkelig trådt i karakter og viser stor styrke runde for runde - og napper en plads på holdet for anden runde i træk. Imponerende indsats igen, hvor AGF-offensiven blev tøjlet fornemt.

Se også de lækreste spillerkærester: Julekalender 1.dec

Central forsvarer: Kees Luijckx, SønderjyskE (2)
Hollænderen er altså en gevinst for SønderjyskE. Han har indtil forrige spillerunde ikke været fast starter men har to runder i træk vist sig som en virkelig solid forsvarsspiller, der med forudseenhed og overblik læser sin modstander godt.

Venstre back: Gilli Rolantsson, AaB (1)
Var voldsomt energisk og hamrede op og ned ad siden, jagtede bolde, deltog aktivt i det vellykkede høje pres på Brøndby, viste et solidt samarbejde med Nicolaj Thomsen i kantspillet og fik sat sin kollega Johan Larsson på plads. 

Højre midtbane: Rasmus Falk, OB (5)
kantspilleren blev pakket fint ind af Esbjerg-defensiven i første halvleg, hvilket også var med til at slå det meste i OB-offensiven i stykker. Men efter pausen slap Falk fri og fandt hullerne og var med sine hurtige ryk med til at sende EfB-forsvaret på hælene og helt tilbage på banen. Og så tæller rundens flotteste mål også ganske godt i bogen. Netop målene har været Rasmus Falks udfordring i efteråret, men når man med energi, vilje og kølighed afgør en kamp i dommerens overtid - så er der plads på holdet.

Central midtbane: Jeppe Grønning, Viborg FF (2)
Grønning tager så meget ansvar på den midtbane og bærer vis del af Viborgs succes med sin fight og overblik. Var med til at pille brodden totalt af AGF før pausen og balancerede kontrollen efter pausen, hvilket gjorde, at sejren på 1-0 reelt aldrig virkede i fare

Central midtbane: Rasmus Würtz, AaB (1)
Det er meget muligt, at det er Spalvis, Enevoldsen og Thomsen, der løber med de største overskrifter, når AaB spiller og vinder, men værdien i den indsats og det arbejde Rasmus Würtz lægger for dagen på midtbanen bliver sjældent fremhævet nok. Han er - hvis ikke guld - så i hvert fald medaljer værd for AaB i denne sæson. Stor kamp mod Brøndby, hvor han var en stor del af nedbrydningen af Brøndby opbyggende spil. 

Læs også: Kun angriberne mangler på Efterårets Hold

Venstre midtbane: Nicolaj Thomsen, AaB (3)Med den form og skarphed Thomsen spiller med i dette efterår er det fuldt forståeligt, hvis de udenlandske klubber igen stiller skarpt på kantspilleren, der mod Brøndby igen viste et stort drive og lagde op til nordjydernes første mål.  

Angriber: Johan Absalonsen, SønderjyskE (4)
At det ene af de to mål mod Hobro blev sat ind på straffe skal ikke tage noget fra Johan Absalonsens præstation, Han har med seks mål i de seneste syv kampe skudt sig ind i jagten på Lukas Spalvis på topscorer-listen. Ni træffere er han noteret for i denne sæson, hvilket er helt uhørt for Absalonsen, der lader til bare at vokse i takt med sine scoringer.

Angriber: Lukas Spalvis, AaB (6)
Superliga-topscoreren hakker dem altså bare ind. Det ser ikke altid lige elegant ud, når Spalvis tæmmer bolden, der ofte hopper lidt for højt eller skævt, men når han først svinger venstrebenet, er træfsikkerheden voldsom god. Og når han så har en brandvarm makker i angrebet som Enevoldsen kan forsvaret ikke nøjes med at have overvejende fokus et sted. Det udnytter Spalvis vil fulde med sin fornemme placeringsevne og skarpe målnæse. 

I parantes bemærket, hvor mange gange spilleren har været på Rundens Hold dette efterår.
ANNONCE
Del

Seneste nyt