M!

Så mange danske kvinder er glatte dernede - og sådan skal DU barbere dig

Hvordan ser tidens trend egentligt ud? Ny undersøgelse giver dig svaret.

Så mange danske kvinder er glatte dernede - og sådan skal DU barbere dig

Vi får kastet den ene glatbarberede krop i hovedet efter den anden, og i det at vi lige er ved at forstå, at det er sådan vores krop og behåring skal se ud, bliver det ud af det blå populært med en behåret 'dadbod'. Så hvordan skal du se ud, når du smider tøjet? Det svarer en ny undersøgelse på, skriver eb.dk

Undersøgelsen kommer fra ShaveSafe, som selvfølgelig er et firma, der leverer intimplejeprodukter, men om ikke andet har spurgt en række kvinder og mænd, hvilken kønsbehåring de synes bedst om. Både på dem selv og på deres partner.

Hele 50 procent af de adspurgte kvinder foretrak at være glatbarberede, mens den anden halvdel foretrak at være trimmet. Det skal dog siges, at de adspurgte selvfølgelig er kunder hos firmaet, og derfor vil du selvfølgelig ikke støde på nogen med urskov. De køber jo med al sandsynlighed ikke intimplejeprodukter?

Men hvad skal vi mænd så gøre? Det vil du jo sikkert gerne vide. 57 procent af kvinderne foretrak en trimmet mand, 17 procent ville gerne have en glatbarberet, mens hele 20 procent gerne så, at busken var uberørt dernede. Du skal dog lige huske på, at hvis du ikke render rundt med en svaber af en moppedreng i buksen, kan den hurtigt forsvinde, hvis du forsøger dig med en jungle.

- Undersøgelsens resultater viser, at der er stor forskel på forventningerne til kvinder og mænd, hvad angår intimbarbering - og at mange kvinder sætter sig selv under pres for at leve op til et bestemt ideal. Vi ved fra andre undersøgelser, at det for mange kvinder kan være enormt grænseoverskridende at vise sig frem på stranden eller endda overfor partneren, hvis barberingen af ben eller bikinilinje ikke sidder lige i skabet. Deri ligger et tabu, som er vigtigt at få nedbrudt, fortæller Nana Rytter Nielsen, direktør i ShaveShafe, til Ekstra Bladet.

Nu ved du det. De fleste kan lide en hygiejnisk mand, mens et mindretal er vilde med 'kyllingepik'. Grib trimmeren!  

Del