Magasinet M!

Sådan ser det ud når hundredvis af kvinder løber ned ad skiløjpen iført bikini

Det var ikke nok for den russiske by Sochi at være vært for OL og et Formel 1-løb. De vil også have deres helt egen verdensrekord.

Sådan ser det ud når hundredvis af kvinder løber ned ad skiløjpen iført bikini

Russere er ikke som os andre. Uanset om det omhandler musik, politik eller sport, så har de det med at gøre tingene på deres egen måde. Det skete eksempelvis, da de fik overtalt (eller bestukket) Den Olympiske Komité til at afholde vinter-OL i en by, der kun sjældent har temperaturer under nulpunktet, og som tilfældigvis ligger tæt på Den Store Leders sommerhus (læs: Vladimir Putin). 

Heldigvis kan russere andet end at bruge penge på idiotiske projekter. De seneste år har de igen og igen slået en verdensrekord, du ikke vidste eksisterede, og som i al sin enkelthed går ud på at være flest mennesker iført badetøj på en skiløjpe. Det er ikke alle dele af Rusland, udenlandske journalister har adgang til, men ikke engang et jerntæppe, kunne holde os fra at vise jer en video af deres forsøg.  

ANNONCE

Hvis du er interesseret i at vide, om de slog rekorden, så er svaret ja. Men som altid, når emnet er Rusland, er der diskussion om det eksakte tal. Ifølge officielle Russiske medier (ja, det lyder allerede mistænkeligt) var der i år 1000 badetøjsklædte skiløbere - heraf flere hundrede lækre solbrune kvinder i bikini. Det var en forbedring af rekorden fra 2015, hvor der ifølge russerne var 700, men ifølge Guiness World Records kun 500. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE