Magasinet M!

Sandra Vester - En blondine du bare må se

Connery.dk BabeSeptember 2007 - Vi elsker Sandra Vester

Så kom tiden, hvor undertegnede igen skulle vandre skammens gang for at mødes med endnu en fantastisk pige med udseende som en nordisk gudinde. Ja, I sidder sikkert nu og føler med mig og tænker, godt det ikke er mig men kære brugere, der er jo nogen som skal gøre det!
Mine damer og herrer, Sandra Vester.
ANNONCE
Sandra Vester - En blondine du bare må se
Fortæl lidt om dig selv?
Jamen mit navn er Sandra Vester, og jeg er 22 år gammel, og jeg er lige begyndt at studere på RUC i Roskilde. Jeg bruger meget af min tid på forskellige modeljobs, og så sveder jeg den ellers i bokselokalerne. Elsker følelsen af at være fuldstændig brugt efter sådan en time med boksning, og så er det jo også en fantastisk måde at holde sig i form på.
 
Var det ikke noget med at du var noget Miss Miss, et eller andet?
Jo jeg var til Miss World casting men blev desværre kun nummer to, og da det kun var vinderen, der gik videre, kom jeg desværre ikke til Miss World. Arrangøren syntes dog, at jeg havde potentiale, så hun sendte mig videre til Miss Europe konkurrencen, hvor jeg repræsenterede Danmark.
 
Jamen dog så er du jo en celebrity, og så har du vel også en celebrity kæreste?
Nej, jeg er faktisk blevet single efter et langt forhold, så nu skal jeg lige lære at stå på egne ben igen.
 
Jamen hvordan kan vi andre ungersvende så imponere dig?
Jamen det ved jeg ikke, om I kan lige nu, da jeg nok lige skal ovenpå og finde mig selv, før jeg smider mig ud i noget som ligner et forhold.
 
Hvordan skal en fyr så være når den tid kommer?
Jamen I skal sgu vise tillid, som selvfølgelig skal være gensidig. I skal have samme livssyn som mig, samme værdier. Det er vigtigt for mig, at vi er samme sted i vores liv. Han må gerne hvile i sig selv og ikke være usikker på den person, han er. Ellers ønsker jeg vel bare det som alle mennesker ønsker, at blive elsket. Ja, jeg vil egentlig bare gerne elskes, for den jeg er.
 
(Det skulle ikke være noget problem herfra skal det lige hurtigt indskydes, da Sandra er en meget loveable person).
 
Hvor kan man møde dig i byen, hvis man gerne vil stikke dig en high five og takke dig for musikken? (det er noget man siger, hvis man er lige så street som undertegnede)
Jamen jeg går som sådan set ikke så tit i byen, eller det har jeg ikke gjort, da jeg havde kæreste, men nu skal jeg jo nok ud og fyre den af igen. Så I kan nok møde mig på Park, Emma eller Luux.
 
Nu er du jo en fantastisk smuk pige, men er det noget du vil leve af?
Både ja og nej. Det kunne da være fedt at leve af at være model, men min højde er lidt imod mig. Jeg er utrolig kreativ og elsker at male, spille musik og synge. Så hvis jeg skulle drømme mig lidt væk, så ville jeg gerne leve et kreativt liv. Dog har jeg det lidt sådan, at i dagens Danmark er det lidt svært at leve sådan et liv, så derfor er det nok også meget fornuftigt at tage en RUC uddannelse for at have noget at falde tilbage på. Så må vi jo se, hvad jeg laver om 5 år.
 
Ja, jeg ønsker i hvert fald Sandra held og lykke og endda en smule tobak. For sikke en pige jeg havde æren af at møde denne gang. Snaksalig, smilende, sød og nede på jorden. En pige som er klar over sine egne begrænsninger, men som stadig ikke er bange for at drømme lidt og indrømme dette. Det ville glæde mig at støde ind i hende igen på et tidspunkt, for denne skribent gik i hvert fald hjem med et smil, som var lidt større, end da han kom.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce