Magasinet M!

Se billederne: Nu kan du bo som en ægte narkobaron i Pablo Escobars tidligere luksus-mansion

Og det er ikke så dyrt igen, når man tager de ekstremt lækre omgivelser i betragtning.

Se billederne: Nu kan du bo som en ægte narkobaron i Pablo Escobars tidligere luksus-mansion

Poolside ? #HappyFriday #CasaMalcaMagic #CasaMalca #Tulum

A post shared by Casa Malca Tulum (@casamalca) on Oct 7, 2016 at 10:51am PDT

Hvis du har set Narcos, har du sikkert været ved at koge over af misundelse og jalousi, når du har kunnet se Pablo Escobars sindssygt lækre huse. Store græsplæner, gigantiske pools og fabelagtige udsigter. En ting, der normalt koster det hvide ud af øjnene for os almindelige mennesker.

Men nu har du faktisk selv muligheden for at bo i et af Pablos tidligere mansions - uden det behøver at få din konto til at bløde? eller? i hvert fald at gøre din konto til et åbent kødsår, der er gået koldbrand i.

This must be the place. ? @sickerthanyouraverage #CasaMalca #CasaMalcaMagic #Tulum #Mexico

A post shared by Casa Malca Tulum (@casamalca) on Nov 8, 2016 at 11:11am PST

New Years Eve dinner under the moon, stars and palm trees ? Thank you all for sharing this beautiful night with us ? #OneNightInParadise #CasaMalcaMagic #CasaMalca #Tulum

A post shared by Casa Malca Tulum (@casamalca) on Jan 5, 2017 at 9:31am PST

Waking up in an ocean view suite ?? #HelloWeekend #CasaMalcaMagic #CasaMalca

A post shared by Casa Malca Tulum (@casamalca) on Jan 13, 2017 at 9:05am PST

ANNONCE

Dette gigantiske luksushus ligger i Tulum, Mexico og var ejet af den verdensberømte narkobaron, før han døde tilbage i 1993. Herefter ransagede det mexicanske politi ejendommen, men nægtede at sælge det videre til nogen. MEN! Kunsthandleren Lio Malca fra New York er nu lykkedes med at forvandle det til et luksushotel med hele 35 værelser. Han har givet det navnet Casa Malca, skriver LADbible.

Til sitet Cool Hunting siger Malca:

- Jeg fandt en mægler, som fortalte mig, at det var blevet overgivet til den originale ejer (før Escobar, red.). Jeg spurgte omkring mig hos advokater og statsarbejdere og fandt ud af, at jeg rent faktisk kunne købe det.

- Jeg anede på ingen måde, at en ejendom som denne stadig eksisterede og ikke var blevet overtaget af en virksomhed, fortsætter Malca.

? Follow your dreams. They know the way. ? #FridayMantra #Dreams #CasaMalcaMagic #CasaMalca #Tulum

A post shared by Casa Malca Tulum (@casamalca) on Feb 10, 2017 at 9:41am PST

Just another magic Monday ?? #NoMondayBluesHere #CasaMalcaMagic #CasaMalca #Tulum

A post shared by Casa Malca Tulum (@casamalca) on Feb 13, 2017 at 10:28am PST

Thank you @dominomag for featuring Casa Malca as one of the best boutique hotels in Tulum! #CasaMalcaMagic #DominoMag #BoutiqueHotel #DesignHotel #CasaMalca #Tulum

A post shared by Casa Malca Tulum (@casamalca) on Mar 9, 2017 at 8:09am PST

ANNONCE

Folk, som gerne vil bo på Casa Malca, kan forvente at betale mindst 3.200 kroner for en overnatning - hvilket ikke er slemt igen, når man tager i betragtning, at du kan sidde ved poolen og lade som om, at det er dit eget kokainimperium.

Lio har selvfølgelig sat sit eget præg på stedet ved at dekorere det med noget af sin kunst - inklusive malerier, skulpturer og møbler.

Se mere til Casa Malca her.

That one balcony where you see @kennyscharf waves + ocean waves ?? #casamalca #casamalcamagic #tulum #mexico #travel #oceanview

A post shared by Casa Malca Tulum (@casamalca) on May 4, 2017 at 7:04am PDT

? A R T ?? A R T ? #TheSuiteLife #CasaMalcaMagic #CasaMalca #Tulum

A post shared by Casa Malca Tulum (@casamalca) on Mar 28, 2017 at 1:45pm PDT

Pool obsession ?? ( #? @whitneycummings ) #casamalca #casamalcamagic #tulum #luxuryresorts #beachesnresorts #luxuryfamilytravel #ForbesTravelGuide #GoThere #uniquehotels #hotelsandresorts #theluxurycollection #hotellife #hoteldesign #lhwtraveler #hotelsandresorts #luxuryhome #arquitecturelovers #artsxdesign #boutiquehotel #passionpassport #exploreshareinspire #placeswow #createscenery #bucketlisters #treadedtravels #travelspath #bestplacestogo #thisismexico #culturetrip

A post shared by Casa Malca Tulum (@casamalca) on Jun 10, 2017 at 8:52am PDT

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE