Magasinet M!

Se, hvilket hold der har brugt rekordmange spillere i Superliga-sæsonen indtil nu

Holdet har allerede benyttet 29 spillere i denne Superliga-sæson. Og det er rekord.

Se, hvilket hold der har brugt rekordmange spillere i Superliga-sæsonen indtil nu

Leveret af Tipsbladet

Det var en bemærkelsesværdig rekord, der blev sat søndag aften på Brøndby Stadion. Da  Babajide David og Mads Thychosen blev skiftet ind i kampen, kom midtjyderne således op på 29 benyttede spillere i sæsonen. Et så højt antal er endnu ikke set før i Superligaen efter bare 13 spillerunder. Det oplyser Infostrada.

Læs også: Steinlein om meget ferie og dårlig ledelse: Vi kigger frem

De 29 benyttede spillere er markant flest i denne sæson, hvor Brøndby og OB kommer på andenpladsen med 25 benyttede spillere hver, mens Viborg kun har brugt 19, viser en opgørelse, som tipsbladet.dk har foretaget med tal fra danskfodbold.com.

Her er antallet af benyttede spillere i de enkelte Superliga-klubber i denne sæson: 
FC Midtjylland: 29
Brøndby IF: 25
OB: 25
FC København: 22
Esbjerg fB: 22
FC Nordsjælland: 22
Hobro IK: 22
Randers FC: 21
SønderjyskE: 20
AGF: 20
AaB: 20
SønderjyskE: 19

De mange spillere, der har været i aktion hos FC Midtjylland, er blandt andet et udtryk for de mange skader i truppen, der er kommet i takt med et presset kampprogram med opgaver i både Superligaen, DBU Pokalen og Europa League-gruppespillet. Cheftræner Jess Thorup er opmærksom på situationen, men er ikke bekymret.

Læs også: Dagens Rygtebørs: Real Madrid går efter Premier League-topscorer

#Bekymringer lever vi ikke med. Vi tager udfordringen op. Mod Brøndby havde vi et hold med mange unge på bænken. Det betyder, at de unge kan få chancen. Det var fedt, at nogle af dem kom til at spille på Brøndby Stadion og fik noget erfaring, da de nok også skal kommer til at spille nogle af de næste kampe,# siger Jess Thorup. 

En klassisk udfordring for danske klubber er at håndtere kampe i både Europa League og Superligaen uden at det slider for meget på truppen. Efter nederlag til både Napoli og Brøndby i sidste uge kan man stille spørgsmålstegn ved midtjydernes evne til at balancere de to turneringer. Jess Thorup er dog rolig omkring situationen.

- Vi skal blive bedre til det fra gang til gang. Vi skal blive bedre til at restituere og forberede os. Det er ikke kun det fysiske, men også det mentale. Vi vidste godt, at Brøndby er et svært sted at spille. Vi ville gerne have haft point, og jeg vil ikke bruge kampen i torsdags som undskyldning, selvom nogle af spillerne nok vil sige, at de er trætte nu, siger Jess Thorup.

FC Midtjyllands næste opgave er i midtugen, hvor Roskilde venter i DBU Pokalen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt