Magasinet M!

Send hende i den syvende himmel

Sådan indstiller du hendes knapper til den HELT rigtige frekvensKvindens underliv kan være en sand jungle at hitte rede i. Men her får du nogle tips til hvad der er hvad.

1: G-punktet (reklamelink) finder du lettest, hvis du forestiller dig, at det sidder indeni hende, lige ud for hendes klitoris. Ved du ikke, hvor den er, er det nok bedst at spørge om en demonstration.

2: G-punktet sidder altså ca. 5 centimeter oppe i hende, ud mod maven. Det føles lidt ru og nopret, og det vokser, når man rører ved det.

3: Klitoris skal behandles med varsomhed, men sådan er det ikke med G-punktet. Der skal lægges kræfter i og virkelig presses før det batter noget. Det gør det så til gengæld også. Big time!

4: Hun vil sandsynligvis føle det, som om hun skal tisse, hvis du stimulerer hendes G-punkt, men det er bare sådan det føles, og hun kan være ganske rolig.

5: Hun har faktisk også et A-punkt. Det blev opdaget ved en tilfældighed af nogle forskere i 1996, og det sidder midt mellem G-punktet og livmoderhalsen. Du kan ikke mærke det, så det kan være, du er nødt til at bede hende om at sige til, når den er der.

6: U-punktet. Jeps, sådan et har hun også. Ligesom A-punktet blev det også først opdaget i 90'erne. Det sidder på hver side af urinrøret, og blid berøring sender hende lige i den syvende himmel.

7: Husk at ingen af de nævnte punkter er særlig meget værd alene. Nogle kvinder kan få orgasme af action på G-punktet alene, men langt, langt de fleste vil gerne have opmærksomhed til klitoris samtidig.

8: Stillinger hvor dillerfransen rammer G- og A-punkt er doggy style, hvis hun ligger helt ude på sengekanten og du knæler foran hende, eller hvis hun ligger på ryggen og du har hendes ben på skuldrene.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE